SAMO U BIH: Sjekirom polupao auto u kojem su bile djevojke

b 18
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Milan D. iz Banja Luke uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uvečer u banjalučkom naselju Obilićevo sjekirom polupao automobil u kojem su bile dvije djevojke, piše “Glas Srpske”.

Lupanje i galama uznemirila je mještane ulice Carice Milice u Obilićevu, a da nešto nije u redu shvatili su kada je djevojka vrištala i molila da je pusti.

– Djevojke su se zatvorile u automobil i vikale na njega, a on je bio napolju i sjekirom je lupao šajbe na vozilu, a zatim je počeo da udara i po limu – ispričali su stanari obližnje zgrade koji su bili svjedoci ovog napada.

Buka nije prestajala

Kako su kazali prvo su pomislili da su se mladići potukli na ulici.

– Nismo znali šta se dešava, jer buka nije prestajala, a onda smo čuli ženu koja je vikala na muškarca i uporno mu govorila: “Pusti me, pusti me!” – kazali su mještani.

Oko njih su se krenuli okupljati građani kada je mladić pobjegao sa sjekirom.

M. D. je uhapšen

U Policijskoj upravi Banja Luka potvrdili su da im je slučaj prijavljen u 21:15 sati.

– M. D. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari – kazali su u banjalučkoj policiji ne iznoseći detalje.

Još nije razriješeno da li su se djevojke i osumnjičeni znali od ranije, te koji je uzrok nasilnog ponašanja ovog mladića.

GODISNJICA
MARKETING