SAMO U BIH: Vozač pogriješio i odvezao ‘protestante’ iz Gračanice u Prnjavor, a ne Prijedor

autobus gracanica
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Danas su Prijedorčani izašli na proteste s ciljem davanja podrške gradonačelniku Pavloviću u ostavci, koji je u izložen medijskoj hajci zbog montitanih i kompromintirajućih fotografija.

Podrška Pavloviću nije izostala ni iz drugih gradova. Autobus Gračanlija se danas uputio na pomenuti skup. Međutim, vozač autobusa je pogriješio i protestante odvezao u Prnjavor, a ne u Prijedor. Zbog kašnjenja Gračanlije se nisu mogli na vrijeme pridružiti Prijedorčanima.

„Stigli smo u u grad i parkirali se kod Binga, nedaleko od džamije. Ja sam govorio vozaču da nas je dovezao u Prnjavor i da ovdje nema protesta. Izgubili smo više od sat vremena objašnjavajući da se trebamo odvesti do Prijedora“ – rekao je Mirza iz Pribave. „Mi se nismo šćeli miješat u politiku. Al’ želimo pomoći tim ljudima i podržati gradonačelnika Dalibora. Daso i Dalibor dijele slična iskustva. Znamo mi kroz šta je prolazio naš Daso, kad’ mu je namontiran onaj video“ – istakao je Samir iz Malešića.

ČITAJ JOŠ:  BIH: Ukrao sef sa 8.500 KM

Kako saznajemo, Gračanlije su se pred kraj skupa pridružili Prijedorčanima, koji su na transparentu ispisali „Gradonačelniče mi smo vas birali, mi stojimo iza vas. Ostavka ne!“

GODISNJICA
MARKETING