Portal 072info

SAMO U BiH: Zbog jedinica ukrali Golf profesorici iz matematike

A Volkswagen Golf I is displayed at the Techno-Classic classic car fair in Essen March 26, 2014. More than 1,250 exhibitors from more than 30 nations are showing their vintage cars and vehicles from the young-time scene starting today until Sunday. Volkwagen is celebrating the Golf's 40th anniversary this week. REUTERS/Ina Fassbender (GERMANY - Tags: TRANSPORT BUSINESS SOCIETY) - RTR3IOUT

Da nije lako biti nastavnik znaju svi koji taj posao rade.

Na svojoj koži iskusila je to jučer i nastavnica matematike iz Cazina u BiH, kojoj su učenici zbog loših ocjena na pola sata “posudili” automobil.

Prema pisanju Nezavisnih novine, dvoje učenika devetog razreda Osnovne škole “Cazin 1” stara 14 i 15 godina jučer su poslijepodne iskoristili trenutak nepažnje te iz torbe nastavnice P. A. (44) ukrali ključeve VW Golfa 4. Nakon toga su se s parkinga ispred školske zgrade odvezli automobilom, da bi ga nakon nepunih pola sata vratili na isto mjesto.

Nastavnica je u međuvremenu primijetila nestanak Golfa i obavijestila policiju, čiji su se pripadnici našli na mjestu događaja baš u trenutku kad su dečki auto vratili nazad. Neslužbeno se doznaje da su se učenici krađom htjeli osvetiti nastavnici za loše ocjene. Djelo je okvalificirano kao oduzimanje tuđe pokretnine.

N1

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box