Portal 072info

‘Samo želimo upozoriti druge roditelje’: Nagradili sina za dobro ponašanje, a sad će mu ostati ožiljci do kraja života!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Roditelji se boje da će njihovom 7-godišnjem sinu ostati ožiljci do kraja života nakon što je napravio tetovažu od kane na leđima. Na kraju dvosedmičnog godišnjeg odmora u Egiptu, roditelji su odlučili nagraditi sina Liama Sayera privremenom tetovažom.

No sedam dana nakon povratka kući, na dječakov rođendan, Liam se probudio u agoniji, s plikovima i ranama po leđima. I mjesec dana kasnije, on stalno ima jake bolove, a njegova leđa i donji dio tijela prekriveni su osipom, prenosi doznajemo.com

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Iako je tetovaža od kane već izblijedila, ostali su crveni, bolni tragovi.

Ljekari su upozorili dječaka da se ne izlaže suncu, a majci su rekli da dječak možda neće smjeti izlaziti 2 godine, kako bi se njegov organizam izborio s teškim stanjem.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

-Tata i mama su rekli da mogu dobiti tetovažu posljednjeg dana odmora ako budem dobar, a ja sam bio dobar svaki dan – kaže uplakani dječak.

– Darth Maul je moj omiljeni lik iz Star Wars. Bio sam tako sretan. No, na moj rođendan sam se probudio i sve je bilo bolno. Mrzim ovo, strašno boli. Volio bih da nisam uradio tetovažu. Moj raspust je upropašten, a radovao sam se igri s prijateljima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Liam je išao na odmor s roditeljima i sestrom u Egipat. Posljednjeg dana oboje djece su dobili privremene tetovaže. Jedan umjetnik je tetovirao djevojčicu i ona je dobila mali cvijet na nozi, a drugi je koristio crnu kanu kako bi ‘iscrtao’ Liamova leđa.

Međutim, sedam dana kasnije dječak se probudio sa strašnim bolovima. Ljekari vjeruju da je to posljedica alergijske reakcije na neke hemikalije u tinti.

-Samo želim upozoriti druge roditelje da se klone tetovaža. Liam će imati ožiljke do kraja života, a možda neće smjeti izaći iz kuće dvije godine.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME