Sandra Afrika povećala grudi četvrti put

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Sandra Afrika ponovo je, četvrti put povećala grudi. Pjevačica koja je do sada tri puta menjala silikone, odlučila je da to opet uradi, jer je bila nezadovoljna izgledom.

“Sandra mnogo novca i vremena ulaže u fizički izgled. Vežba, neguje se po salonima, ali ide i pod nož. Tako je bilo i nedavno. Ona je imala intervenciju u jednoj klinici, gde je stare silikone zamenila novim, boljim. Sad je zadovoljna kako to izgleda”, kaže izvor.

Afrika ne krije da je pristalica estetskih intervencija, a nedavno je i javno pričala o tome da je ponovo povećavala grudi.

“Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu tijelo nije moglo da prihvati ni prvi ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, tijelo mi se mijenja, sada su male grudi zahtjevale da budu veće, na ovome se zaustavljam”, rekla je prije dve godine Afrika, ali se, po svemu sudeći, predomislila.

Pjevačica je kako kaže kod sebe korigovala grudi i usne.

“Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo”, konstatovala je jednom prilikom i obrazložila kako to izgleda u njenom slučaju:

“Manje korekcije su mi okej. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa. Najviše treniram i vodim računa o ishrani”, objasnila je ona jednom prilikom, piše Telegraf.