sedrftgg
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Kako Star saznaje, Sandra Afrika je posle p*rno-snimka koji se pojavio počela navodno da ismijeva Teu kod vlasnika lokala što je brzo došlo i do nje. Od kada je Tea izbacila ljetnji hit “Hajde” ona radi punom parom, a gazde klubova koje su godinama unazad angažovale Sandru, sada umjesto nje zovu Teu.

FIXGEHALT

– Tea je mlađa i atraktivnija sada i za njen nastup sada se traži karta više. Celo leto ima zakazane tezge i radi punom parom, a sigurno da je i taj p*rnić koji je izašao doprineo da se gazde klubova oko nje grabe. Koliko znam ona sada vodi rat sa Sandrom Afrikom, jer je Sandra bila miljenica gazdi klubova, a sada je to Tea – kaže izvor gorepomenutog lista blizak Tei i dodaje:
– Radi i Sandra, ali ne kao prije godinu dana. Tea je čula kako navodno nju Sandra svuda ogovara, pogotovo poslije pornića i rekla je da će prvom prilikom kada je sretne da sa njom da raščisti šta ima. Nije ni Tea naivna, nakon što je čula kako stvari stoje, i ona je kod tih gazdi koji sada angažuju nju umjesto Sandre počela da priča o njoj ružne stvari. Ona na svojim nastupima pjeva sve pjesme, ali od Sandre nijednu. Čak je bilo situacija da joj naruče Afrikinu pjesmu, a ona kaže da ne zna. Tek će da letji perje među njima – zaključio je izvor.