Sanela Kalčo novom pjesmom najavljuje treći album

SanelaKalco

Popularna pjevačica Sanela Kalčo koja je svoje prve muzičke korake napravila već sa dvanaest godina, a javnosti postaje poznatija po svom učešću na takmičenju ‘Nove narodne zvijezde’ na kojem odnosi titulu pobjednice. U svojoj muzičkoj karijeri postala je zapamćena po obradi pjesme ‘Varaš me, varaš me’, a nakon čega je izdala i svoja dva albuma i to ‘Kad bi znala violina’ i album ‘Žena najjača’.

Nakon što je stala na ludi kamen jedno vrijeme nije se pojavljivala u javnosti, tako je publika dugo uživala u njenim pjesmama koje je ranije izdala željno iščekujući nešto novo. Ipak je njena vjerna publika uspjela dočekati nešto novo, a što bi predstavljalo njen povratak na mjesto koje je zauzimala na estradnom nebu. Tako smo odlučili kontaktirati mladu Sanelu, te saznati zašto se jedno vrijeme nije pojavljivala u svijetu javnosti na šta je ona kazala: “Ne bih ja to kazala tako, da sam se povukla, jednostavno sam se samo pojavljivala nešto manje. Jednostavno, nisam željela da snimam pjesmu po svaku cijenu, nego sam htjela da imam šta ponuditi publici, a da se to nešto i meni svidi.” – objašnjava Sanela.

Sanela Kalčo prije nekoliko dana publici je poklonila novi single pod nazivom ‘Pusti me da dišem’, a ovaj potencijalni hit uradio je Geronimo dok je isti ekranizovan i spotom iza kojeg stoji Hayat produkcija.

“Moram kazati kako je reakcija na pjesmu veoma dobra i da već imam zakazanih nastupa. Promociju pjesme neću praviti, ali će zato biti jedna velika promocija albuma.” – ističe Kalčo.

Nakon ove pjesme popularna pjevačica najavila je i treći po redu album, a koji će sadržavati kako pjesme bržeg ritma tako i balade. Radovi na albumu su trenutno pri kraju ali je, smatra Sanela, još uvijek rano govoriti o detaljima.

Poznato je kako se popularna Sanela sretno udala i da sada živi u Zenici, tako smo mladu pjevačicu odlučili pitati kako njen suprug gleda na njeno bavljenje ovim poslom?!

“Za supruga mogu reći sve najbolje. On zna da ja volim svoj posao i zbog toga mi pomaže u svemu, a vrlo rado mi dodjeljuje i savjete. Porodica mi je na prvom mjestu, prvo suprug i kćerkica, a onda sve ostalo”.

Zadovoljna prvim reakcijama na njen novi single i uz veliku podršku porodice, obećava svojim fanovima još mnogo dobrih pjesama na albumu koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Naročito je zahvalna svojim mnogobrojnim fanovima na Facebook-u, a uvjerena je kako će i dalje biti uz njoj što će joj biti dodatni vjetar u leđa.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE