Sanin Musa najavio održavanje “Sveopćeg skupa protiv zuluma i nepravde”: Vlastodršci moraju čuti glas i osjetiti gnjev naroda 

Šef pokreta Vjera, narod, država Sanin Musa najavio je održavanje “Sveopćeg skupa protiv zuluma i nepravde” u srijedu 6. jula ispred Parlamenta Bosne i Hercegovine.

Musa je u objavi na Facebooku najavio održavanje skupa uz poruku da “vlastodršci moraju čuti glas i osjetiti gnjev naroda”.

U nastavku prenosimo njegovu objavu u cijelosti:

“Dosta ste šutili i trpili! Poštovani građani/ke države Bosne i Hercegovine! Objavljujem da je najavljeni Sveopći skup protiv zuluma i nepravde zakazan za Srijedu/06.07.2022., ako Bog da! Centralni događaj i protest jeste pred državnim Parlamentom/zgrada institucija Bosne i Hercegovine/na Marindvoru, od 16.30h. Okupljanje učesnika protesta počinje od 15.30h, na platou Skenderije. Odatle će se okupljeni uputiti ka drzavnom Parlamentu, gdje glavni protest počinje u 16.30, pola sata prije kraja radnog vremena bh vlastodržaca. Oni moraju čuti glas i osjetiti gnjev naroda !S tim u vezi, sve što će dići buku i skrenuti njihovu pažnju/pištaljke, bubnjevi, sirene…može biti na skupu. Ovo je uistini glas protiv zuluma i nepravde! Stoga, svi moramo biti ovdje! Bez obzira na vjeru, naciju, stranačko opredjeljenje…Svi u Sarajevo u srijedu! Jer, nije 5 do 12!Već je odavno 12 i 15!Kap je prelila čašu! Djela!Ne samo riječi”, navodi se u objavi.

Source

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE