Portal 072info

ŠANKANJE 2014: Mališani uživali sa Djed Mrazom, posjetioci iskoristili sunce (FOTO)

Mnogobrojni posjetioci Šankanja još uvijek su pod impresijama nakon sinošnjeg spektakla u Sol Azur Areni, a gdje su mogli uživati u programu koji je ponudio nastupe DJ-eva a kao kruna spektakularne večeri bio je nastup jednog od najpopularnijeg interpretatora Dženana Lončarevića.

Međutim, drugi dan Šankanja također je u okviru svog dnevnog programa ponudio interesantan sadržaj, a koji je okupio sve one koji su zatrpali Vlašić ovog vikenda upravo zahvaljujući odličnoj organizaciji Sol Azura i Buena Viste četvrtu godinu za redom.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako je najveću pažnju danas izazvao Dječiji program, a u okviru kojeg su organizatori dijelili paketiće najmlađim posjetiocima. Djed Mraz također je bio posebna atrakcija kod mališana, a dobro raspoloženi vodiči ove respektabilne agencije pobrinuli su se da atmosfera bude na zavidnom nivou.

Po završetku dječijeg programa, ugostiteljski objekti na Vlašiću bili su krcati posjetiocima koji su uživali u sunčanom vremenu, a potom su se zaputili na Apres Ski party u Ski baru Blanca, a gdje je za dobar provod zadužen DJ REVE.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Svi sa nestrpljenjem iščekuju 21.00 sat, a kada će Sol Azur Arena ponuditi kvalitetn program sa DJ-evima ali i zvijezdom večeri popularnim Lexingron bendom.

Kako je to danas izgledalo na Vlašiću, pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića?!

[Galleries 469 not found]
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME