ŠANKANJE: Na najvećem zimskom festivalu u BiH nastupa Nataša Bekvalac

ŠANKANJE: Na najvećem zimskom festivalu u BiH nastupa Nataša Bekvalac

NatasaBekvalacSANKANJES(H)ANKANJE već treći put zaredom uspostavlja svoju bazu na planini Vlašić, a ove godine poručuju da “idemo dalje i bolje nego ikada do sada”!!!

U periodu od 20. do 22. decembra 2013. godine planina Vlašić postat će dom svim ljubiteljima dobrog provoda i naravno zimskih sportova.

“Oficijelno prisustvujemo Ski opening Festivalu i otvaramo 3. S(h)ankanje po redu!!!” – poručuju organizatori.

Kao što je već poznato, provod na S(h)ankanju se prepričava tokom cijele godine i ovaj put potrudite se da i vi budete na Vlašuću, budući da organizatori spremaju još VIŠE DEŠAVANJA. Od novih stageova, više izvođača, novih dnevnih aktivnosti i mnogo nagrada, sve je to razlog da se uputite na planinu Vlašić i provedete tri  nezaboravna dana.

REZERVACIJA I PRODAJA ARANŽMANA POČELA JE 18.11.2013. godina, a savjetujemo vam da što prije zauzmete svoje mjesto. Više detalja o festivalu objavit ćemo uskoro, ali budite sigurni da vas očekuju mnoga iznenađenja. Za sada vam otkrivamo kako će 20. decembra svoje učešće na najvećem zimskom festivalu zauzeti i Nataša Bekvalac, a portal 072info kao medijski pokrovitelj događaja informisat će vas o najsitnijim detaljima koji su u vezi sa S(h)ankanjem.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS