ŠANKANJE: Vlašić i ove godine domaćin najvećeg zimskog festivala u BiH, nastupaju najpoznatije muzičke zvijezde

Podijelite vijest

Zimska turistička sezona na Vlašiću bit će zvanično otvorena u petak, 16. decembra, s trodnevnom zabavom u sklopu Šankanja na Vlašiću, koje već 11 godina predstavlja sinonim za početak sezone i najbolji provod u BiH i regionu.

Organizator Sol Azur-Buena Vista potrudio se i ove godine da priredi interesantan zabavni i muzički program, zbog čega će i ove godine Vlašić biti centar dešavanja.

Zahvaljujući Šankanju i organizatoru, najveći ski-opening ove zime u našoj zemlji ponovo će biti na Vlašiću gdje brojne postjetioce iz zemlje i regiona očekuju vrhunski doživljaji za sve generacije.

Organizatori i ovaj put na popularnu bh. ljepoticu Vlašić dovode najpoznatije regionalne muzičke zvijezde i to u petak, 16. decembra, nastupaju regionalno popularni Aco Pejović, Amna Alajbegović, Kristina Denić i Neno Murić. Drugu noć najvećeg zimskog festivala u BiH – “Šankanja”, subota – 17. decembar, nastupaju Mirza Selimović, Džejla Ramović, Amel Ćurić i Mahrina.

Isključivo najaktuelniji muzički izvođači, zanimljiv sportsko-zabavni program, dugogodišnja tradicija u organizoranju najposjećenijeg zimskog događaja u BiH, svakako će i ove godine učniti da Vlašić bude centar dešavanja kojem će prisustvovati posjetioci iz zemlje i regiona.

Već sada vlada ogromno interesovanje, a svi zainteresirani karte za predstojeće koncerte mogu kupiti na platou Vlašića tokom samog događaja i neposredno pred početak događaja.