Portal 072info

ŠAPTAČ PSIMA: Preminuo Cesar Millan?!

Meksička web stranica Noticias UNAM objavila je tokom noći vijest da je poznati šaptač psima Cesar Millan sinoć preminuo od srčanog udara.

Prenosimo vam njihov objavljeni tekst:

„45-godišnji Meksikanac/Amerikanac, rođen u De la Cruzu (Sinaloa), poznat po svojim nevjerovatno uspješnim metodama u treniranju pasa, autor tri knjige „Cezarov način”, „Vođa čopora” i „Član porodice”, te voditelj svjetski poznatog show-a Šaptač psima, Cesar Millan, umro je sinoć u bolnici Santa Clarita u Kaliforniji.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Milan je hospitaliziran u utorak popodne, nakon srčanog udara. Vijest je medijima prenijela Millanova supruga Jahira Dar na pres konferenciji rekavši “Nadam se da razumijete moju bol i cijenila bih da nam ostavite prostora za tugovanje”. Rečeno je da još uvijek nisu poznati detalji ukopa, osim što se očekuje da će tijelo biti prebačeno u Mazatlan u Sinalou, gdje je ukopan i Cesarov otac.”

S druge strane, nema zvaničnih potvrda ove informacije, a na Millanovom FB službenom profilu je nastao haos nakon što je objavljen novi status (otprilike u isto vrijeme kad i ova vijest). Skoro 1000 Millanovih fanova, posebno iz Južne Amerike, pita da li je istina da je Millan preminuo ili je riječ o neistinitim glasinama, a odgovora zasad nema.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vjerovatno da je opet riječ o neslanoj šali ili samo novinarskom amaterizmu, ali vijest je na Facebooku podijelilo preko 25000 ljudi.

PIŠE: WWW.NOTICIASUNAM.COM

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME