Portal 072info

SARAJEVO: Djevojci u spolnom organu bio zaglavljen dezodorans!

U Univerzitetskom kliničkom centru u Sarajevu (UKCS) u noći sa subote na nedjelju primljena je djevojka koja je u spolnom organu imala zaglavljen dezodorans, saznaje “Dnevni avaz”.

Ljekari su, uz strogu diskreciju, pokušali izvući “strano tijelo”, ali im to, i pored svih nastojanja, nije pošlo za rukom. Djevojka je zadržana u bolnici, a, osim što je pretrpjela sramotu, bit će, kako nam je potvrdio jedan od njenih poznanika, podvrgnuta i operativnom zahvatu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tragom ove informacije, kontaktirali smo KUM i Kliniku za ginekologiju i akušerstvo UKCS-a, ali nam oni nisu željeli ništa reći o ovom slučaju.  

Ni u privatnim sarajevskim ginekološkim ordinacijama nisu bili raspoloženi govoriti o tome jesu li imali ovakve ili slične intervencije. Jedino što smo uspjeli saznati jeste da takvi slučajevi nisu rijetkost u svijetu, pa ni kod nas, a da pacijenti mogu imati ozbiljne posljedice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ginekolozi upozoravaju da predmeti koji za to nisu namijenjeni, a u spolni organ su dospjeli zabunom ili namjerno u toku samozadovoljavanja, mogu dovesti do više ili manje neugodnih simptoma. 

Avaz.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME