Portal 072info

SARAJEVO: U subotu prodajna akcija kolača za liječenje Filipa

Humanitarna akcija “Sami ne možemo ništa-zajedno možemo sve” za pomoć mladom Filipu Blaževiću iz Zenice koji boluje od akutne leukemije bit će organizirana 13. decembra na Trgu djece Sarajeva.

Humanitarnu akciju organizira Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II” u suradnji s Udrugom katoličkih studenata Emaus.

Volonteri i prijatelji Centra građanima grada Sarajeva prodavat će kolače, a novac prikupljen od prodaje namijenjen je za liječenje Filipa Blaževića koji boluje od akutne leukemije, a kojem je za transplantaciju koštane srži potrebno 23.000 eura, saopćio je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih “Ivan Pavao II.”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Centar za mlade „Ivan Pavao II“ odlučio se u ovom predbožićnom razdoblju organizirati prodajne akcije kolača, te ovom prilikom poziva sve građane da u subotu od 10 do 18 sati posjete štand na kojem će volonteri prodavati kolače te isti kupe s početnom cijenom koju oni odluče donirati za Filipa.

Osim kolača, građani će moći ubaciti i dobrovoljni prilog za liječenje Filipa, ali i izvući motivirajuću poruku u znak zahvalnosti te tako uljepšati sebi, ali i drugima dan.

Također, pozivaju se građani koji žele dati svoj doprinos u realizaciji ove akcije da, ukoliko žele, naprave kolač i doniraju ga za prodajnu akciju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Fena

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME