Sarajevo: Žrijeb Svjetskog juniorskog prvenstva 2013.

Sarajevo: Žrijeb Svjetskog juniorskog prvenstva 2013.

rukometprvenstvo

Žrijeb grupa Svjetskog juniorskog prvenstva održat će se večeras u 20:00 sati u Coloseum Clubu u Sarajevu, uz direktan TV prenos na BHT.

Naša reprezentacija ima mogučnost da bira u kojem gradu će da igra, a želja im je Zenica. Mi se nadamo da će čelni ljudi kao bolju procjeniti Zenicu, te da će rukometni zmajevi prvih 14 dana prvenstva boraviti u našem gradu. Danas su povodom ovog žrijeba tri predstavnika lokalnog organizacionog komiteta iz Zenice prisutna u Sarajevu, a mi se nadamo da će oni na neki način donijeti sreću reprezentaciji i dovesti je u Zenicu.

Sutra će se u Sarajevu sastati svi lokalni komiteti gradova domaćina, te detaljno razraditi plan organizacije, od prijema i smještaja ekipa, pa sve do završetka finala. Moramo reći da ovo neće biti nimalo lagana zadatak, ali vjerujemo da organizacija raspolaže kvalitetnim osobljem.

LK ZENICA: Muzurović Mirza (Venue Competition Manager), Mujaković Asmir (Media Manager), Aldobašić Sanjin (Staff Manager), Čengić Mevludin (Transportation Manager), Baraković Lejla (Secretariat and communication), Mulić Sead (Anti doping Manager), Salčin Amir (Manager for medical issues), Šaranović Adnan (IT Manager), Zeljko Vladimir (Security Manager), Husagić Selma (Competition and tehnical issues), Šišić Kenan (Floor Manager), Ivanković Marina (Volunteer Manager), Osmančević Sara (Accomodation Manager).

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS