Sarajevska policija intenzivno traga: Žena udarila 16-godišnjaka autom i pobjegla

MUP KS intenzivno traga za nepoznatom ženskom osobom, koja se sumnjiči da je jučer, upravljajući automobilom, navodno udarila 16-godišnjeg pješaka i pobjegla s mjesta nesreće.

Nezvanično, kako saznajemo ženska osoba je upravljala vozilom “golf 4″ crvene boje.

Iz sarajevske policije su javili da se nezgoda dogodila jučer u 6:50 sati na kolovozu ulice Džemala Bijedića, općina Ilidža, dogodila se saovraćajna nezgoda.

Prema do sada prikupljenim informacijama, tom prilikom došlo je do udara i obaranja na kolovoz maloljetnog pješaka, rođenog 2005. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjeno, koje je pored sebe guralo biciklo, od strane NN vozila, nepoznatih reg. oznaka, kojim je upravljala NN ženska osoba, koja se nakon saobraćajne nezgode udaljila sa lica mjesta ne ukazavši pomoć osobi povrijeđenoj u saobraćajnoj nesreći”, navode iz MUP-a.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobilo je maloljetno lice, a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržano na daljem liječenju.

“O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode, identifikaciji i pronalasku vozača i vozila”, poručuju iz MUP-a.

IZVORhayat.ba
Prethodni članakPLANET OBUĆA ZENICA: POPUSTI OD -20% NA SVE
Sljedeći članakMIZ ZENICA: Uputstva za današnju džumu