Portal 072info

Sarajke nisu mogle odoljeti zavodljivom pogledu Kenana Imirzalioglua

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Šesti Festival turskog filmaU ‘Uniticu’ je svečano otovren šesti po redu Festival turksog film, a otovrenju je prisustvovao pozanti glumac Kenan Imirzalioglu. Bh. publici je poznat po ulogama u seriji ‘Ezel’ i ‘Karady’.

Nedavno su stigle vijesti da je popularni turski glumac uhapšen pod optužbom da je obezbjeđivao mjesto za skladištenje i konzumiranje droge, međutim, na sudu nije bilo dokaza tako da je istraga obustavljena. Sarajke je šarmirao svojim čuvenim pogledom,kojem nisu mogle odoljeti, a glumac je sve vrijeme bio pod budnim oko tjelohranitelja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Festival turskog filma u Sarajevu traje od 26. aprila do 1. maja, a organizatori su Ambasade Republike Turske i kancelarija savjetnika za kulturu i turizam. Kako je istako Cengiz Aydin, ataše za kulturu i turizam, organizatori festivala svake godine nastoje u Sarajevo dovesti što više poznatih glumaca iz Turske kako bi na taj način dali festivalu na težini i privukli pažnju publike.  Festival je otvoren filmom „Duga priča““reditelja Osmana Sinava.

DEPO

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME