Sarajke nisu mogle odoljeti zavodljivom pogledu Kenana Imirzalioglua

Podijelite vijest

Šesti Festival turskog filmaU ‘Uniticu’ je svečano otovren šesti po redu Festival turksog film, a otovrenju je prisustvovao pozanti glumac Kenan Imirzalioglu. Bh. publici je poznat po ulogama u seriji ‘Ezel’ i ‘Karady’.

Nedavno su stigle vijesti da je popularni turski glumac uhapšen pod optužbom da je obezbjeđivao mjesto za skladištenje i konzumiranje droge, međutim, na sudu nije bilo dokaza tako da je istraga obustavljena. Sarajke je šarmirao svojim čuvenim pogledom,kojem nisu mogle odoljeti, a glumac je sve vrijeme bio pod budnim oko tjelohranitelja.

Festival turskog filma u Sarajevu traje od 26. aprila do 1. maja, a organizatori su Ambasade Republike Turske i kancelarija savjetnika za kulturu i turizam. Kako je istako Cengiz Aydin, ataše za kulturu i turizam, organizatori festivala svake godine nastoje u Sarajevo dovesti što više poznatih glumaca iz Turske kako bi na taj način dali festivalu na težini i privukli pažnju publike.  Festival je otvoren filmom „Duga priča““reditelja Osmana Sinava.

DEPO