Sarajlija traži vozača Passata koji ga je zamalo ubio: “Sletio sam u kanal zbog njega”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Kenan iz Sarajeva koji je želio sa našim čitateljima ispričati nemilu situaciju u kojoj je zamalo, kako i sam kaže, izgubio život.

Sve se desilo na magistralnom putu M5 – na dionici puta Kaonik – Busovača u jutarnjim satima oko 8:25h ujutro kada je nesavjesni vozač putničkog automobila marke VW Passat model CC sive boje, izvršio preticanje vozila preko pune linije dok je u suprotnom smijeru išao Kenan sa svojim motornim vozilom marke VW piše Crna-Hronika.

Ogorčeni Sarajlija je morao sletiti sa puta kako bi izbjegao direktan sudar sa navedenim vozilom. Na istom je pričinjena materijalna šteta ali na sreću nije bilo povrijeđenih osoba.

“Danas sam u saobraćaju doživio pokušaj ubistva. Sletio sam sa puta i pobjegao od sigurne smrti” – počinje svoju priču Kenan iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

Želim da mi javnost pomogne da pronađem nesavjesnog vozača Passata-a koji je kriv za nesreću koja se desila. Nakon što sam ja sletio sa ceste, vozač je pobjegao kao da ništa nije bilo. Vjerovatno njenu i nije ali nama jeste. Mogao je ko čovjek stati i vidjeti kako smo, pružiti prvu pomoć ako ništa, ali ne on je pobjegao.

Došao sam i do slike vozila koje je izazvalo nesreću na putu prema Busovači. Ne znam kako i zašto ali policija ne vrijednuje dokaz sa nadzorne kamere lokalnog objekta koji se nalazi saobraćajnici.

Bilo kako bilo, ako neko prepoznaje kamikazu sa passatom neka mi se javi – poručio je ogorčeni Sarajlija za naš portal.