Portal 072info

Sarajlija za nekoliko minuta postao miljenik žirija i publike: Harisa Imamovića pozvala Jelena Karleuša da s njom ide u Tursku!

Hris Imamović, simpatični mladić iz Sarajeva, za svega nekoliko minuta uspio je svojom pozitivnom energijom, simpatičnšću…  šarmirati sve u „Grandu“.

Iako, kako je i sam priznao, nije rođen da bude pjevač, sretan je što mu je Saša Popović ukazao priliku da se pojavi na sceni „Zvezda Granda“ i pokaže koliko (ne)zna pjevati. Nije ni očekivao, kazao je on, da će proći u drugi krug takmičenja, ali je presretan što mu je pružena ta prilika.

Nasmijani Haris dobio je glas od Ace Lukasa koji mu je kazao kako liči na njegovog prijatelja, da je pun pozitivne energije i da je jedan od najsimpatičnijih koji se pojavio u takmičenju.

Drago mi je što ću sa vašim „DA“ da se vratim u Sarajevo – bio je zahvalan Imamović, a onda kazao kako bi volio biti sportski komentator ili TV voditelj.

Poslije toga je komentirao utakmicu u kojoj je Duško Tošić, suprug Jelene Karleuše, bio kapiten reprezentacije Srbije. Toliko je fascinirao Karleušu da mu je obećala kako ga poziva da naredni put bude njen gost kada bude igrala reprezentacija Srbije. Ali, brzo je nabrojao nekoliko igrača turskog kluba  “Bešiktaša” za kojeg igra Jelenin suprug pa mu je ponudila da ide na jednu njihovu utakmicu.

Karleuša mu je ponudila da bira da li će da ide na utakmicu reprezetacije Srbije ili u Istanbul, na što je simpatični Imamović rekao:

-Ako ću sa vama u Istanbul, onda tamo idem!

Svi u studiju su mu aplaudirali, a kada je krenuo rekao je Mariji Šerifović kako ima jednu djevojku koja mu je rekla da će ako dobije Marijin autogram pristati na vezu. I Marija je odmah uzela olovku u ruke i ostavila svoj autogram.

-Eto, nađoh i ja djevojku – dodao je ovaj mladi Sarajlija napuštajući „Grandovu“ scenu.

express

Podijelite članak