Šarović kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH

mirko sarovic pixsell 1
Photo: Armin Durgut/PIXSELL
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Predsjedništvo SDS-a uoči sjednice Glavnog odbora ove stranke koja se održava u četvrtak predložit će Mirka Šarovića, lidera ove stranka za kandidata za člana Predsjedništva BiH, pišu Nezavisne novine.

Ovo je jučer dogovoreno na sjednici Predsjedništva SDS-a, mada postoji mogućnost i da na samoj sjednici bude kandidovan još neko, što je ipak malo vjerovatno s obzirom da je Milan Miličević zvanično odustao od kandidature iako je bilo pokušaja na samoj sjednici Predsjedništva SDS-a da se vrati u trku.

ČITAJ JOŠ:  Više od 400 osoba napustilo BiH za jednu noć: Čak sedam autobusa otišlo za Njemačku

Osim toga, SDS će u četvrtak potvrditi i izborne liste, a kako “Nezavisne” nezvanično saznaju još uvijek nije dogovoren nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske za izborne jedinice jedan i četiri.

Liste SDS-a za Parlament BiH nosiće Miladin Stanić, Mladen Bosić i Darko Babalj, dok će liste za NSRS između ostalih nositi Milan Radović, Dragomir Vasić, Vukota Govedarica, Marinko Božović dok će listu iz izborne jedinice šest nositi aktuelni gradonačelnik Ljubiša Petrović ili aktuelni poslanik ove stranke Tomica Stojanović, dok će Milan Petrović iz Prnjavora nositi listu iz izborne jedinice dva.

ČITAJ JOŠ:  Mobing u BiH: Neprijateljsko okruženje, vrijeđanje, omalovažavanje, zlostavljanje…

GODISNJICA
MARKETING