SAŠA BIJESAN NA ŽIRI: ”Lakše kontrolišem sto kandidata nego vas”

sasa popovic 642x336 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Posljednji par sinoć činili su Miloš Kovačević, Marijin kandidat i Jovana Milojević iz tima Đorđa Davida.

Miloš je sa mentorkom odabrao pjesme ”Pitao sam prolaznike” i ”Momak veseljak”, dok je Jovanin i Davidov izbor pao na pesme ”Vukovi” i ”Slobodno me rani”.

Četiri glasa otišla su u korist prvog kandidata, dok je druga kandidatkinja osvojila tri glasa.

– Miloše ti si poludio. Mislim da si flipnuo zbog pritiska i zato sam ti dala glas. Sječam ga se, bio je dosadan i konačno se oslobodio. Ili si pio pre scene ili ne znam…- rekla je Jelena Milošu- Jovani sam isto dala glas ali bilo je puno falša u drugoj pesmi. A dala sam ti glas zbog izbora pjesama, jer si eksperimentisala, ovo nikad nisam čula da neko pjeva u takmičenju, moderan zvuk treba da se čuje pored svega ostalog.

Dok je Jelena komentarisala Mili se sve vrijeme smješkao i dobacivao što je svima izuzetno zasmetalo- Saša molim te, ako ne možeš da ga iskontrolišeš, ja ne znam kako ćeš sa sto kandidata- poručila je Karleuša Popoviću, na šta je on odgovorio- Lakše kontrolišem njih sto nego vas šestoro, naročito njega. Iznećemo ga odavde.

Bekuti se Jelenino komentarisanje nije dopalo pa joj je odbrusila- Hvališ ovog momka, a moju Dušicu si pljunula neglasanjem. Ja sam čula ovdje dva polovična kandidata, a takvima više ne dajem glas.

Viki se složila da je sve bilo prosečno za peti krug- Ispod nivoa, pesme preozbiljne i preveliki zalogaj.

-Ajde da ovo završimo. Jovanu puštam u baraž jer mislim da će otpjevati bolje- poručio je za kraj Saša Popović.