Saša Kajkut ipak ostaje u Čeliku?

Saša Kajkut ipak ostaje u Čeliku?

Kajkut copy

Prema nezvaničnim informacijama i izvorima bliskim Portalu saznajemo da jedan od najboljih igrača NK Čelika, Saša Kajkut ipak ne ide nigdje van Bilinog Polja, iako se špekuliralo da će ovaj fudbaler Čelika preći u FK Sarajevo.

Špekuliralo se već duže vrijeme o odlasku Kajkuta iz Čelika, iako je ovaj napadač crno-crvenih još pred kraj sezone naglasio da neće otići iz Čelika ukoliko mu se ne ukažu neke inozemne ponude i da je NK Čelik jedini klub u Bosni i Hercegovini u kojem bi ostao da igra i kojem dajem prioritet.

Isto tako, kao dokaz može se ustanoviti i poruka na društvenoj mreži Facebook, koju je poslao svom klubskom kolegi, a Portal 072info, je dobio pomenutu fotografiju na kojoj se jasno vidi ispisana poruka od strane Saše Kajkuta, koja kaže: „Ma ništa od Sarajeva .. pozdravi sinčića .. 😉 „, te tako ovim smatramo da će ipak naš Saša ostati na travi stadiona Bilino Polje i svima nama zajedno sa cijelom ekipom pružiti neizostavnu i prekrasnu fudbalsku predstavu u nastavku karijere.

Naravno, ipak ostaje ipak da vidimo početak nove sezone i pravo uvjerenje da li zaista napadač crno-crvenih, Saša Kajkut ostaje na travnjaku stadiona Bilino Polje.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica