Saša Kovačević danas slavi 28. rođendan

Saša Kovačević danas slavi 28. rođendan

486577_414482065271000_1750534226_n

Ovaj mladi Beograđanin kojeg svako voli, danas slavi svoj dan.
Miljenik je prvenstveno ženske populacije, ali njegove svirke koje su uvijek popunjene do posljednjeg mjesta primaju i privlače i mušku populaciju, što je dosta velika i dobra prednost.

Saša Kovačević rođen je 27. jula 1985. godine u Beogradu, gdje je završio srednju muzičku školu Kosta Manojlović na odsjeku za klavir i Akademiju umjetnosti na odjseku snimanje i obrada zvuka na BK univerzitetu. 

Svoj prvi javni nastup Saša je imao 2004. godine i to na festivalu “Sunčane skale”, sa svojom  pjesmom „Pakao i Raj“, koja mu je izuzetno donijela popularnost te su nakon toga usliedili singlovi “Jedina si Vredela”, “Korak do dna”, “Ruka za spas”. 

Nagradu za pjesmu duet sa Eminom Jahović je dobio 2009. godine. 

Pored toga uslijedio je talas još boljih pjesama ovog mladog srcolomca „Kako posle nas“, „Ornament“, Piši propalo“, „Mila“ i zasigurno njegov do sada najveći hit i pjesma „Slučajno“, koja u posljednje vrijeme ne silazi sa prvih mjesta svih top lista. 

Ovaj mladi Beograđanin je izuzetno talentovan momak i svaka djevojka bi bila zadovoljna da ovakvog muškarca ima pored sebe, što i dokazuju njegove Facebook stranice kojih ima zasigurno mnogo. 

Valja napomenuti da je Saša Kovačević nastupao i u našoj Zenici i to na Radijskom festivalu 2008. godine, te se nadamo da će njegovih svirki po Zenici biti još mnogo. 

Portal 072info Saši Kovačeviću želi sve najbolje povodom rođendana, te mnogo uspjeha i sreće u životu.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS