Saša Kovačević iskeširao 150.000 eura za novi auto

20200629202137 607497

Saša Kovačević častio se nedavno luksuznim automobilom, za koji je dao čak 150.000 eura.

Popularni pjevač ima dara za biznis, a njegovi nastupi su dobro posjećeni, te za njega nije bilo zime ni tokom posljednjih mjeseci, otkad vlada pandemija korona virusa.

Saša jedan nastup naplati više od deset hiljada evra, a kad se uzme u obzir i da mu drugi poslovi, ugostiteljstvo i njegov muzički studio, donose dodatne prilive novca, ne čudi što se često časti ekskluzivnim i skupocijenim stvarima.

Tako je bilo i ovog puta. Pop pjevača smo uslikali kad je stigao na jedan događaj vozeći četvorotočkaš za kojim su se svi okretali. Zapravo, nismo sigurni da li su se žene okretale za kolima ili za Sašom, koji je jedan od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj javnoj sceni. Inače, u pitanju je porše panamera, čija je vrijednost minimum 150.000 eura, a ukoliko je specijalna edicija, može da košta i do 200.000!

Naravno, ovaj automobil ima najbolje performanse, kožna sedišta, a dok se Kovačević uparkiravao, uspjeli smo da vidimo i kako izgleda iznutra. Vrata sa unutrašnje strane, kao i sjedišta, obložena su kožom u crvenoj boji, a stakla su poluzatamnjena. Kad je pjevač izašao iz automobila, svi su gledali u njega – muškarci zbog četvorotočkaša, a žene očito zbog Sašinog atraktivnog izgleda.

Poznato je da Saša već godinama intenzivno vježba u teretani, a rezultati su očigledni. Pritom se dotjerao i obukao crne pantalone, majicu i mokasine u istoj boji.

Estrada voli skupe igračke

Aca Lukas ljubitelj je skupih automobila, a u svojoj kolekciji takođe ima model auta kao Kovačević. Folker ima porše kajen čija je vrijednost 90.000 eura. Dara Bubamara ljubitelj je skupih igračaka, a u svom voznom parku ima porše za koji je dala 50.000 eura. Radiša Trajković Đani privukao je veliku pažnju kad se nedavno na jednom događaju pojavio u novoj mašini porše vrijednoj 50.000 eura.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE