SAŠA POPOVIĆ SE POVLAČI IZ “ZVEZDA GRANDA”!

sasa popovic 642x336 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Saša Popović odlučio je da se povuče iz “Zvezda Granda”, te kako priznaje više ga nećemo gledati pred kamerama, već će svoja zaduženja obavljati iza njih.

Kako ističe Popović razlog za tu odluku je to što ima previše godina i hoće da uživa u životu.

– U aprilu punim 68 godina, u penziji sam, šta ću ja više u tim godinama da idem po audicijama. Ostaću u firmi, sve ću organizovati, ali iza kamera, ne moram više da vodim emsiiju. Prijaće mi malo da se sklonim, da se malo sklonim sa naslovnih strana. Šta to meni treba više, odoh ja da se odmaram i sunčam, da još ovo malo života provedem van medija – zaključio je Saša u intervjuu za “Paparazzo”.

ČITAJ JOŠ:  Prilikom instaliranja Windowsa 11 možete dobiti i virus

Inače, snimanje nove, 14. sezone “Zvezda Granda”, počelo je nedavno, te će u novoj sezoni biti uvedeno jedno novo pravilo.

Kako je Saša objasnio, mentore će moći da biraju samo kandidati koji od žirija dobiju svih 6 glasova, što do sada nije bio slučaj.

– Samo kandidat koji dobije svih 6 ”DA” može da bira mentora. Ukoliko dobije 5 glasova, 4 ili 3 glasa ja odlučujem kod kog mentora će ići kandidat. I njemu mogu da dam da bira, ali odluka je samo na meni. Kandidat koji dobije 2, 1 ili nijedan glas automatski ispada, osim ako ga produkcija ne poželi u svom timu – objasnio je Popović za “Grand Online”.

ČITAJ JOŠ:  ALADIN PEHIĆ: Spreman sam za Bosanca

Tokom prvog kruga, u trajanju od deset emisija, žiriju će se predstaviti 210 kandidata koji se nikada do sada nisu pojavili na sceni “Granda”, ali će se u nekom od narednih krugova novoizabranima pridružiti i četrdeset kandidata iz prošle sezone koji nisu došli do finala, a ostavili su pečat u takmičenju

Kao i u prethodnoj sezoni, tokom prvog kruga ispred žirija će se naći zid kako ne bi mogli da vide kandidate, već da samo na osnovu njihovog pjevanja daju ili ne daju glas.

ČITAJ JOŠ:  Inspirativna Sarah je rođena bez ruku: Kuha, slika i sprema kćerku za školu
GODISNJICA
MARKETING