Saša Vidić: Ceca je uzimala pjesme od Marine Tucaković, a nije plaćala

ceca instagram
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Saša Vidić planira da se veoma brzo preseli iz Beograda, a već je u fazi kupovine stanova u Zagrebu i Trstu.

Ubuduće će živjeti i raditi na relaciji Hrvatska-Italija, a u Srbiju se neće vraćati jer će mu posao, kako kaže, biti lakši u Evropskoj uniji.

U međuvremenu, izbjegava javne događaje zbog korona virusa i kaže da ne razumije poznate ličnosti koje sebe i druge izlažu mogućoj zarazi.

On je sada u intervjuu rekao da zna zašto su Svetlana Ceca Ražnatović i Mili u lošim odnosima.

“Nešto mu pjevala, kao Ceca časti. Ma, šta častiš, k*čko? Njihov problem je nastao poslije koncerta na Ušću, posvađali su se oko raspodjele para od koncerta. Ona je smatrala da treba da uzme više, a on drugačije. Oboje su dobili i neka super kola i sve je bilo cici-mici. Poslije toga smo išli u Bugarsku, gdje je ona pjevala. I u hotelu njih dvoje su se pokačili oko para. To je bilo u njenom apartmanu. I tad su prekinuli saradnju. Ma, koliki ološ moraš da budeš da te čak i sa sahrane otjeraju”, rekao je za “Svet”.

On je u intervjuu za “Svet” rekao da misli na skandal na sahrani Marine Tucaković i optužio Svetlanu Ražnatović da je uzimala pjesme od Marine Tucaković, a da ih nije plaćala.

“Da, da. Pa Handanović je morao Laći da vrati pare. I to 50.000 evra. Ceca je uzimala pjesme, nije plaćala. Damir je uzimao tekstove od Marine kad je već bila bolesna i prodavao trećerazrednim pjevačicama sa pričom da im je sve to Marina napisala. Te pare je uzimao za sebe. Ali su morali da vrate”, kaže on, prenosi “Kurir“.