Portal 072info

Savjeti za meku i hidratiziranu kožu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za sve one koje žele imati meku i hidratiziranu kožu, zabranjeno je tuširanje vrućom vodom. One zimogrozne žene trebale bi tuširanje otpočeti mlakom vodom, nakon koje slijedi toplija, jer će na taj način koža zatvoriti pore i “zaključati” vlagu. Mlijekom za tijelo ne treba se mazati svakodnevno, kako koža ne bi postala ovisna o njemu i perutava te osjetljiva čim se ne namaže.

Na proširenje pora utječu dva bitna faktora, a to su genetika i starenje. Za one koje imaju vrlo izražene pore rješenje je kozmetičke dermoabrazija, dok sve druge mogu koristiti maske na bazi gline koje će imati sličan efekt.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Eterična ulja lavande i ruže mogu biti čudotvorna za ublažavanje upalnih reakcija kože poput crvenila, perutanja ili osipa.

Niti jedna krema ne može imati preobražavajući efekt i promijeniti izgled kože kroz nekoliko korištenja. Kremu treba prestati koristiti u slučaju reakcije poput crvenila ili osipa, dok je za druge optimalno vrijeme korištenja i rezultata mjesec. Nakon neprospavane noći na lice ne treba stavljati nekoliko slojeva pudera, već toniranu kremu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

OSLOBOĐENJE

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 10
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6