Savjeti za otkopčavanje grudnjaka

grudnjak

Potrebna je vještina da bi se djevojci grudnjak otkopčao bez napora. Iako većina muškaraca ima problem pri otkopčavanju grudnjaka, o tome se vrlo malo priča. Čak i iskusnim muškarcima to predstavlja izazov koji se bore da ga u potpunosti savladaju. Žene cijene muškarce koji znaju rukovati grudnjakom bez poteškoća, jer te poteškoće znaju biti i simpatične ali itetako znaju pokvariti raspoloženje.

Prvo korak je otkrivanje kakav grudnjak djevojka nosi, naravno najlakše je da ona skine svoj gornji odjevni predmet, ali ukoliko se to ne desi morat ćete saznati sami uz pomoć dodira. Najviše grudanjaka koristi kopču na zadnjem dijelu ali postoje i grudnjaci koji imaju kopču na prednjem dijelu koja je mještena između grudi. Potreban je samo pravilan pritisak da bi se otkopčao.

Najčešći su grudnjaci sa kopčom nazad, koja se kači jedna u drugu i oni bude najveći izazov za otkopčavanje. Da bi ste ga otkopčali potrebno je jednom rukom pomjeriti resu dok ćete drugom rukom podići dio koji uliježe unutar kuke. Kada postanete dovoljno spretni dovoljna će vam biti samo jedna ruka. Bitno je da dodirom identifikujete sa koje strane ke koji dio, s koje strane je kuka, a s koje rupa, tako da možete fokusirati napor na pravu stranu. Odmaknite kaiš od tijela kako bi smanjili otpor karuka, zatim povucite oba dijela kaiša prema sredini i izvucite kuke iz rupica, to je sve.

Sve dolazi sa iskustvom, nikada nemojte biti previše samouvjereni, samo se skocentrišite na posao koji radite. Ovo je par teorijskih savjeta da vam pomognemo što je više moguće, ali praksa je ipak praksa, stoga bitna je samo vježba.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE