C2B2D766 6136 489C B41C 28A3D3EC8F9C
AUTOR: K.H.
DATUM: ruj 24, 2021 @ 9:15
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
FIXGEHALT

Nives Celzijus se nakon pauze u glumačkoj karijeri vraća na male ekrane. U humorističkoj seriji ‘Bogu iza nogu’ glumit će zanosnu poštaricu Suzanu koja će svojim dolaskom u mjesto Gornji dol izazvati potpunu pometnju.

– Ne mogu opisati koliko sam presretna što mi se ponovo pružila prilika glumiti u seriji. Nakon ‘Čiste ljubavi’ koja mi je bila najljepše poslovno iskustvo, ali i jedno od najljepših životnih epizoda, drago mi je da ponovo imam taj gušt raditi ono što najviše volim – rekla je atraktivna Nives.

– Super je što se po prvi put imam priliku i okušati u tom humorističnom žanru. Poštarica Suzana posve je karakterno drugačija od Snježane, pa mi je to jedan novi izazov. Užitak i čast je raditi i s mojom ekipom, pogotovo kad vam radni sati prolaze u smijehu – dodala je.

Lik poštarice Suzane u samom će početku doživjeti prometnu nesreću, a njezin će dolazak izazvati brojne zgode i nezgode. Nives je otkrila da je i sama tokom snimanja doživjela neke izazove te uspješno svladala nove vještine.

– Ova uloga bila mi je i posebno izazovna jer sam za potrebe snimanja trebala savladati i vožnju mopeda, a nisam znala vozit ni bicikl, tako sam zahvaljujući Suzani bogatija za još jednu novu vještinu u 39 godini –  ispričala je.

LIDER