Portal 072info

Savršene novogodišnje odluke za svaki Zodijak, evo koja je vaša

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nova 2016. godina tek je nastupila i krajnje vrijeme je da donesete odluku šta ćete poželjeti da promenite u svom životu u godini koja je pred nama, a zvijezde su tu da vam olakšaju.

OVAN

Pokušajte da budete smireniji, možda je baš u meditaciji spas – Aktivni i energični, vi ste skoro uvijek u petoj brzini. Ipak, probajte da malo usporite tempo, da se pritajite i pronađete unutrašnji mir jer ako nastavite u istom ritmu, kad – tad ćete osjetiti posljedice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

BIK

Budite spontani i pokušajte da uradite nešto bitno za vaš život -Vi niste veliki ljubitelj promjena, ali možda je ta ustaljena rutina upravo ono što vas ponekad sputava i guši. Budite odvažni i probajte da napravite neki zaokret, promjena će vam sigurno prijati.

BLIZANCI

Počnite da pišete dnevnik – Koliko god vam se ova ideja na prvi pogled činila suludom, jednog dana ćete biti zahvalni sebi što ste ipak pretočili mnogobrojne misli na papir. Vi volite da budete u društvu i vrlo ste komunikativni, ali nećete baš uvijek imati kome da se obratite, zato svoja razmišljanja i opažanja na ovaj naćin sačuvajte od zaborava.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK

Probajte da budete sabraniji i zahvalniji – Daleko od toga da ne znate uopšte da cijenite ono što drugi čine za vas, ali se ponekad ponašate kao da se to podrazumijeva. Stavite dragim osobama do znanja koliko su vam bitni i koliko vam znači njihova dobrota i širokogrudost.

LAV

Sve što planirate, to i ostvarite – Mnoge vaše odlične ideje ostale su mrtvo slovo na papiru samo zato što je vas mrzelo da izgurate celu stvar do kraja ili je nešto preče iskrslo u međuvremenu. Zato u 2016. ne odustajte od započetog i imat ćete nevjerovatno dobru i uspješnu godinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

DJEVICA

Pokušajte da uradite nešto što vas prestravljuje – Poznato je da vi živite po tačno određenom rasporedu i po utvrđenoj satnici. Olabavite malo i zakoračite na nepoznat teren. Okušajte se u nečemu što vas potajno plaši, a u većini slučajeva iz razloga što mislite da biste doživjeli neuspijeh. Izazovite samu sebe i dokažite joj da griješi.

VAGA

Izađite iz otrovne veze koja vas već izvesno vrijeme guši – Iako vam je odavno jasno da to nije to, iz straha da ne ostanete sami, zbog stalne promjene mišljenja i očekivanja da će se desiti čudo ostajete kraj osobe koja vam ne prija. Neće biti lako ali stavite konačno tačku na tu priču kako biste našli sreću koju zaslužujete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ŠKORPIJA

Ne plašite se da se izvinite bilo kome – Svakome se desi da pogriješi ili da se ogriješi o drugu osobu. Međutim, zbog gordosti vama je ispod časti da uputite izvinjenje. Nema potrebe za time, jer to nije slabost. Time ćete samo pokazati zrelost i veličinu vaše ličnosti.

STRIJELAC

Ne krijte se iza šala i osmijeha – Čak i kada vam je teško, kada ste ljuti ili povrijeđeni, vi ne dozvoljavate da to drugi vide. Lijepo je biti najduhovitija osoba u društvu, ali kada vam nešto zaista zasmeta onda se i zauzmite za sebe umjesto što pravite šale na sopstveni račun.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

JARAC

Budite optimističniji – Za pohvalu je to što ste ozbiljni i odgovorni i prema dragim ljudima i prema poslu, ali ponekad sav taj teret koji nosite na plećima može da vas otjera u tmurne misli. Pokušajte da ne budete baš toliko ozbiljni, probudite dijete u sebi i više se smejte od srca.

VODOLIJA

Ne plašite se da se zaljubite – Ljubav je fenomenalno osjećanje, a ne robovanje drugom biću. Umjesto što ljubomorno čuvate svoju slobodu i glumite da vam je sasvim ok što ste sami, otvorite širom oči, prepustite se i vrlo je moguće da se vrlo prijatno iznenadite.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RIBE

Otputujte negde gdje niste bili – Probudite avanturistu u sebi. Umjesto da po 15. put idete u isto mjesto na zimovanje ili ljetovanje, rizikujte i idite da istražujete predjele koji vam uopšte nisu poznati. Svaka promjena prija i obogaćuje vaše biće.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)