Portal 072info

Saznajte kada se u BiH očekuje sunčano vrijeme

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Danas u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Padavine nisu obilne. Očekuje se između 5 i 10 litara kiše po metru kvadratnom. Vjetar slab do umjerne jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12 stepeni Cezijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20 stepeni Celzijusa.

U srijedu, 27.05.2015. u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u Bosni sa slabom kišom. Poslije podne u Hercegovini smanjenje oblačnosti. Vjetar umjerene jačine, prije podne i sa jakim udarima, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 9 do 13 stepeni Celzijusa.. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18 stepeni Celzijusa, na jugu Hercegovine od 20 do 24 stepena Celzijusa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U četvrtak, 28.05.2015. u Hercegovini sunčano. U Bosni prije podne pretežno oblačno vrijeme. U drugoj polovini dana postepeno smanjenje oblačnosti. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8 stepeni, na jugu Hercegovine od 7 do 11 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stepeni, na jugu Hercegovine od 20 do 24 stepena Celzijusa.

U petak, 29.05.2015. u Bosni i Hercegovini sunčano. U Bosni po kotlinama ujutro će biti magle. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 7 stepeni, na jugu Hercegovine od 7 do 10 stepeni Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 24 stepana, na jugu Hercegovine od 22 do 25 stepeni Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME