Saznajte kako se žene pripremaju za seks

Svaka žena ima neki svoj mali ritual prije seksa, no kad sve zbrojimo i podijelimo, to će otprilike izgledati ovako kako smo opisali, piše Metro portal.

Žene imaju malo drugačiji odnos prema seksu od muškaraca, kojima je za pripremu dovoljno reći “Idemo”, no nježniji spol potrudit će se napraviti što više svojih malih rituala koji će im pomoći da se što bolje užive u atmosferu.

Tako će cijeli dan paziti što jedu u slučaju da su sigurne da navečer slijedi seks, kako ne bi bilo problema s napuhavanjem ili, još gore, plinovima. Uz to, depilacija će biti obavezna, ne nužno kompletna, ali na dijelovima koje smatra osjetljivim – sigurno.

U te svrhe će i obaviti kompletnu higijenu u kupaonici kako bi bile mirisne na svakom dijelu tijela, odjenuti spareno donje rublje da se mogu skinuti sigurne u sebe i pripremiti romantičnu i seksi glazbu.

Naravno, pri ruci će biti i kontracepcija, ako nisu na piluli, i prije nego što se mužjak pojavi još jedan zadnji pogled u ogledalo uz osmijeh koji daje sigurnost…

Kad sve to znaju, zašto onda muškarci navale kao da ništa od toga nije važno?

Prethodni članakKaradžić želi na privremenu slobodu u Republiku Srpsku
Sljedeći članakIzgradnja zatvora teče po planu: Bit će zaposleno 250 osoba