Portal 072info

Saznajte kakvo je stanje na putevima u BiH

Saobraća se otežano i usporeno u većem dijelu zemlje, priopćeno je iz AMSBIH-a. Zbog nižih temperatura upozoravamo na poledicu, a u zapadnim i jugozapadnim krajevima i na jak vjetar, koji na pojedinim dionicama stvara snježne nanose.

Zbog sniježnih nanosa za sav promet zatvorena je dionica R-433 Ulog – Klanci preko prijevoja Morine, dok je na dionici R-419 Mihalji – Blidinje zabranjen promet za teretna vozila i autobuse.

Zbog klizišta, potpuno je obustavljen promet na dionici M-4 Simin Han – Kalesija (u mjestu Babajići). Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Na dionici M-18 Tuzla – Bijeljina u mjestu Požarnica, zbog klizišta promet se odvija usporeno jednim prometnim trakom.

Zbog izvođenja radova na dionici M-14 Kostajnica – Dubica u mjestu Vrioci, promet je potpuno obustavljen. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na privremenu obilaznicu u blizini.

Zbog izvođenja radova na dionici M-18 Tuzla – Bijeljina (u mjestu Seljublje), zabranjen je promet teretnih vozila preko 3,5 t.

Sporije odvijanje prometa zbog radova može se očekivati na:

– M-4 Tuzla – Šićki Brod, Banja Luka – Čelinac (u mjestu
Vrbanja),
– M-6 Ljubuški – Čapljina,
– M-16 Jajce – Crna Rijeka (u mjestu Lučina),
– M-17 Doboj – Šešlije,
– M-19 Zvornik – Drinjača (Đevanje),
– R-425 Čapljina – Međugorje (Zvirovići).

U povodu Nove godine, od danas od 12 sati do 2. siječnja 2015. god. do ponoći bit će zabranjen prijevoz eksplozivnih materijala na području FBiH.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, stoji u saopćenju iz IC AMSBIH-a.

Podijelite članak