Portal 072info

Saznajte kakvo se vrijeme očekuje u BiH u naredna četiri dana

Danas u Bosni oblačno sa snijegom. Očekuje se od 4 do 12 centimetara novog sniježnog pokrivača. U većem dijelu Hercegovine vedro. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura. Najniža jutarnja emperatura zraka većinom između – 8 i – 3 stepena, na jugu Hercegovine od – 3 do 2 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka između – 5 i 0 °C, na jugu do 5 stepena Celzijusa.

U utorak, 10.02.2015 u Bosni oblačno većinom sa snijegom, u sjevernim područjima i sa susnježicom i kišom. Očekuje se od 5 do 15 centimetara novog sniježnog pokrivača. U Hercegovini vedro. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka između – 5 i – 1 stepen, na jugu Hercegovine od – 3 do 2 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između – 2 i 2 stepena, na jugu Hercegovine od 6 do 10 stepeni Celzijusa.

U srijedu, 11.02.2015. u Bosni oblačno sa slabim snijegom prije podne. U Hercegovini vedro. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 4 i 0 stepeni, na jugu Hercegovine od – 2 do 3 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između – 2 i 3 °C, na jugu od 7 do 11 stepeni Celzijusa

U četvrtak, 12.02.2015. u Bosni prije podne oblačno, u drugoj polovini dana se očekuje smanjenje oblačnosti. U Hercegovini vedro. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između – 9 i – 3 °C, na jugu Hercegovine od – 2 do 3 stepena Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između – 1 i 3 °C, na jugu Hercegovine od 7 do 11 stepeni Celzijusa.

cazin.net

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box