Portal 072info

Saznajte koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evo šta vam zvijezde kažu kako da birate partnera na osnovu horoskopskog znaka!

Lav

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Lavovi su rođene vođe i uvijek su u centru pažnje. Oni su srdačni, veseli, prijatni, strastveni i ništa ih neće zaustaviti da dođu do svog cilja. Oni su jednostavni ljudi, tako da nikada nećete morati da nagađate šta oni misle ili osjećaju. Potreban im je ambiciozan i optimističan partner, a smisao za humor je obavezan.

Kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Idealan partner: Vodolija

Djevica

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Device su analitične, vrijedne i praktične prirode. One provjeravaju stvari do najsitnijih detalja i imaju metodičan pristup životu. Djevice ponekad previše razmišljaju, ali to je zato da bi našle najefikasnije rješenje za svoj problem. One su veoma lojalne u vezi i treba im neko isti takav. Djevice su veoma posvećene svom partneru i traže pažnju. Njima je potreban neko sa poraktičnim pogledom na svijet.

Kompatibilni znakovi: Bik, Jarac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Idealan partner: Ribe

Ovan

Ovnovi će prvo odreagovati, a onda će misliti o posljedicama. Oni su odlučni, samouvjereni i hrabri u bilo kojoj situaciji. Vode brz život i impulsivno pristupaju situacijama. Ovom znaku potrebno je uzbuđenje i spontanost u vezi i nemaju problem sa iskazivanjem emocija partneru. Potreban im je neko sa strastvenim pogledom na život, neko ko će moći da izađe na kraj sa njihovom tvrdoglavošću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kompatibilni znakovi: Lav, Strijelac

Idealan partner: Vaga

Rak

Rakovi djeluju kao poprilično kompleksne ličnosti do čije srži je teško dospjeti. Imaju veoma duboku emocionalnu prirodu, a takođe su veoma kreativni i maštoviti. Veoma su vezani za porodicu i priatelje i bez problema iskazuju ljubav. Rakovi važe za jedan od najlojalnijih znakova, a isto to zahtjevaju i od partnera. Takođe im je potreban neko ko je veoma strpljiv jer je Raku potrebno vrijeme da se otvori.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kompatibilni znakovi: Škorpija, Ribe

Idealan partner: Jarac

Bik

Bikovi su hladne glave, pozdani i praktični ljudi koji neće dozvoliti da posao ostane nedovršen. Tvrdoglavi su, ali su odlični slušaoci. Veoma su zaštitinički nastrojeni prema voljenim osobama, a ponekada su i posesivni. Romantični su i senzualni, a takođe i vjerni. Biku je potrebna poštena osoba u koju će imati povjerenja. Bik ne voli mnogo da priča, ali oni imaju veliko srce i potreban im je neko ko će biti uz njih bez obzira na sve.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kompatibilni znakovi: Djevica, Jarac

Idealan partner: Škorpija

Škorpija

Škorpije su smirene i sabrane, a takođe odlično čuvaju tajne. Oni su divni prijatelji jer su veoma pouzdani. Tajanstvene su prirode i obično ne pokazuju olako svoje emocije. Oni su snalažljivi i strastveni i često veoma kreativni. Njihov partner mora biti strpljiv jer škorpija mora steći povjerenje u svog partnera kako bi se predala maksimalno. Takođe im je potreban neko inteligentan i pošten i neko ko neće skrivati tajne pred njima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kompatibilni znakovi: Rak, Ribe

Idealan partner: Bik

Vodolija

Vodolije zahtjevaju mnogo mentalne stimulacije, inače im sve jako brzo dosadi. Oni su jako nezavisni, ali i veoma humani i sa uživanjem pomažu drugima. Često ih smatraju vizionarima. Potreban im je neko ko će ih intelektualni ispunjavati i sa kim će moći da vode dubokoumne razgovore. Vodolijama je potreban maštovit, iskren, kreativan i iznad svega, komunikativan partner.

Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vaga

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Idealan partner: Lav

Blizanci

Blizanci se smatraju veoma komplikovanim ljudima zbog svoje promjenljive prirode, sa njima nikada ne znate na čemu ste. S jedne strane ovaj znak može biti veoma društven i harizmatičan, oduševljen ljudima, a ponekada se izgube u svojim mislima i mogu djelovati nedruželjubivo. Međutim, oni imaju veliko srce i nježne su prirode, a mogu se prilagoditi svakoj situaciji. Potreban im je komunikativan partner koji će ih stimulisati, takođe im je potreban strastven partner za dugoročnu vezu.

Kompatibilni znakovi: Vaga, Vodolija

Idealan partner: Strijelac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Vaga

Vage imaju veoma kooperativan i miran pristup životu i vole da budu sami. Vole dobru diskusiju i zanimljive ljude, fascinirani su umjetnošću i prije svega ljepotom. Mrze nejednakosti i nepravde i staće iza svakoga ko je diskriminisan. Potreban im je partner koji želi harmoničan život i sa kojim se može lako dogovoriti oko svega, uvijek su spremne na kompromis.

Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodolija

Idealan partner: Ovan

Strijelac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Strijelčevi su slobodne prirode i ne tolerišu da im se govori šta da rade. Veoma su radoznali i ekstrovertne su prirode. Vole putovanja i stalno tragaju za smislom života. Vole fiozofiju i lijepo se izražavaju. Ovaj horoskopski znak je veoma zabavan, tako da im je potreban neko ko je veseo i otvoren. Potreban im je osjetljiv, izražajan i avanturistički partner.

Kompatibilni znakovi: Ovan, Lav

Idealan partner: Blizanci

Jarac

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jarčevi su vrijedni i posvećeni. Veoma su disciplinovani i ozbiljni, imaju radnu etiku što je dobro za njihovu karijeru. Nezavisni su i tvrdoglavi i neće dozvoliti drugima da im govore šta da rade. Ipak, veoma su lojalni i velikodušni ispod njihove teške spoljašnjosti. Moraju imati iskrenog i osjetljivog parnera koji može istolerisati njihov stav.

Kompatibilni znakovi: Bik, Djevica

Idealan partner: Rak

Ribe

Ribe su veoma kreativne i imaju blag karakter. Jako su saosjećajni i intuitivni, a ponekada uživaju u samoći i maštanju. Uprkos svojoj povučenoj prirodi, oni vole da upoznaju nove ljude, pristupačni su i prijateljski nastrojeni. Empatični su i emotivni i daće drugima sve od sebe, ne očekujući ništa zauzvrat. Ribe zahtjevaju duboko emotivnu vezu i učiniće sve da zadovolje partnera. Od partnera očekuju da im ponudi isto toliku količinu dobrote i poštovanja, koliku i oni pružaju.

Kompatibilni znakovi: Rak, Škorpija

Idealan partner: Djevica

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME