Portal 072info

Saznajte koji horoskopski znakovi se najbolje slažu u ljubavi

Evo šta vam zvijezde kažu kako da birate partnera na osnovu horoskopskog znaka!

Lav

Lavovi su rođene vođe i uvijek su u centru pažnje. Oni su srdačni, veseli, prijatni, strastveni i ništa ih neće zaustaviti da dođu do svog cilja. Oni su jednostavni ljudi, tako da nikada nećete morati da nagađate šta oni misle ili osjećaju. Potreban im je ambiciozan i optimističan partner, a smisao za humor je obavezan.

Kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac

Idealan partner: Vodolija

Djevica

Device su analitične, vrijedne i praktične prirode. One provjeravaju stvari do najsitnijih detalja i imaju metodičan pristup životu. Djevice ponekad previše razmišljaju, ali to je zato da bi našle najefikasnije rješenje za svoj problem. One su veoma lojalne u vezi i treba im neko isti takav. Djevice su veoma posvećene svom partneru i traže pažnju. Njima je potreban neko sa poraktičnim pogledom na svijet.

Kompatibilni znakovi: Bik, Jarac

Idealan partner: Ribe

Ovan

Ovnovi će prvo odreagovati, a onda će misliti o posljedicama. Oni su odlučni, samouvjereni i hrabri u bilo kojoj situaciji. Vode brz život i impulsivno pristupaju situacijama. Ovom znaku potrebno je uzbuđenje i spontanost u vezi i nemaju problem sa iskazivanjem emocija partneru. Potreban im je neko sa strastvenim pogledom na život, neko ko će moći da izađe na kraj sa njihovom tvrdoglavošću.

Kompatibilni znakovi: Lav, Strijelac

Idealan partner: Vaga

Rak

Rakovi djeluju kao poprilično kompleksne ličnosti do čije srži je teško dospjeti. Imaju veoma duboku emocionalnu prirodu, a takođe su veoma kreativni i maštoviti. Veoma su vezani za porodicu i priatelje i bez problema iskazuju ljubav. Rakovi važe za jedan od najlojalnijih znakova, a isto to zahtjevaju i od partnera. Takođe im je potreban neko ko je veoma strpljiv jer je Raku potrebno vrijeme da se otvori.

Kompatibilni znakovi: Škorpija, Ribe

Idealan partner: Jarac

Bik

Bikovi su hladne glave, pozdani i praktični ljudi koji neće dozvoliti da posao ostane nedovršen. Tvrdoglavi su, ali su odlični slušaoci. Veoma su zaštitinički nastrojeni prema voljenim osobama, a ponekada su i posesivni. Romantični su i senzualni, a takođe i vjerni. Biku je potrebna poštena osoba u koju će imati povjerenja. Bik ne voli mnogo da priča, ali oni imaju veliko srce i potreban im je neko ko će biti uz njih bez obzira na sve.

Kompatibilni znakovi: Djevica, Jarac

Idealan partner: Škorpija

Škorpija

Škorpije su smirene i sabrane, a takođe odlično čuvaju tajne. Oni su divni prijatelji jer su veoma pouzdani. Tajanstvene su prirode i obično ne pokazuju olako svoje emocije. Oni su snalažljivi i strastveni i često veoma kreativni. Njihov partner mora biti strpljiv jer škorpija mora steći povjerenje u svog partnera kako bi se predala maksimalno. Takođe im je potreban neko inteligentan i pošten i neko ko neće skrivati tajne pred njima.

Kompatibilni znakovi: Rak, Ribe

Idealan partner: Bik

Vodolija

Vodolije zahtjevaju mnogo mentalne stimulacije, inače im sve jako brzo dosadi. Oni su jako nezavisni, ali i veoma humani i sa uživanjem pomažu drugima. Često ih smatraju vizionarima. Potreban im je neko ko će ih intelektualni ispunjavati i sa kim će moći da vode dubokoumne razgovore. Vodolijama je potreban maštovit, iskren, kreativan i iznad svega, komunikativan partner.

Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vaga

Idealan partner: Lav

Blizanci

Blizanci se smatraju veoma komplikovanim ljudima zbog svoje promjenljive prirode, sa njima nikada ne znate na čemu ste. S jedne strane ovaj znak može biti veoma društven i harizmatičan, oduševljen ljudima, a ponekada se izgube u svojim mislima i mogu djelovati nedruželjubivo. Međutim, oni imaju veliko srce i nježne su prirode, a mogu se prilagoditi svakoj situaciji. Potreban im je komunikativan partner koji će ih stimulisati, takođe im je potreban strastven partner za dugoročnu vezu.

Kompatibilni znakovi: Vaga, Vodolija

Idealan partner: Strijelac

Vaga

Vage imaju veoma kooperativan i miran pristup životu i vole da budu sami. Vole dobru diskusiju i zanimljive ljude, fascinirani su umjetnošću i prije svega ljepotom. Mrze nejednakosti i nepravde i staće iza svakoga ko je diskriminisan. Potreban im je partner koji želi harmoničan život i sa kojim se može lako dogovoriti oko svega, uvijek su spremne na kompromis.

Kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodolija

Idealan partner: Ovan

Strijelac

Strijelčevi su slobodne prirode i ne tolerišu da im se govori šta da rade. Veoma su radoznali i ekstrovertne su prirode. Vole putovanja i stalno tragaju za smislom života. Vole fiozofiju i lijepo se izražavaju. Ovaj horoskopski znak je veoma zabavan, tako da im je potreban neko ko je veseo i otvoren. Potreban im je osjetljiv, izražajan i avanturistički partner.

Kompatibilni znakovi: Ovan, Lav

Idealan partner: Blizanci

Jarac

Jarčevi su vrijedni i posvećeni. Veoma su disciplinovani i ozbiljni, imaju radnu etiku što je dobro za njihovu karijeru. Nezavisni su i tvrdoglavi i neće dozvoliti drugima da im govore šta da rade. Ipak, veoma su lojalni i velikodušni ispod njihove teške spoljašnjosti. Moraju imati iskrenog i osjetljivog parnera koji može istolerisati njihov stav.

Kompatibilni znakovi: Bik, Djevica

Idealan partner: Rak

Ribe

Ribe su veoma kreativne i imaju blag karakter. Jako su saosjećajni i intuitivni, a ponekada uživaju u samoći i maštanju. Uprkos svojoj povučenoj prirodi, oni vole da upoznaju nove ljude, pristupačni su i prijateljski nastrojeni. Empatični su i emotivni i daće drugima sve od sebe, ne očekujući ništa zauzvrat. Ribe zahtjevaju duboko emotivnu vezu i učiniće sve da zadovolje partnera. Od partnera očekuju da im ponudi isto toliku količinu dobrote i poštovanja, koliku i oni pružaju.

Kompatibilni znakovi: Rak, Škorpija

Idealan partner: Djevica

Podijelite članak