SAZNAJTE: Koji ste vi tip pijanca?

SAZNAJTE: Koji ste vi tip pijanca?

man_breakup_drink_sad

Alkohol različito djeluje na ljude. Neki od njega ušute, drugi brbljaju, treći su agresivni… A vi? Vrijeme je da provjerite koji je vaš način opijanja.

Druženje i opuštanje ne mogu da prođu bez koje čašice alkohola. Međutim, često se stvari ne završavaju nakon dvije, tri čašice, već upravo tu počinju. Ipak, pijansto je legalna stvar, dokle god pazite da ne napravite štetu, kako sebi, tako i drugima.

Ono što je zanimljivo je način na koji alkohol djeluje na pojedine ljude. Iskustva su razna, ali prema nedavnim istraživanjima zapravo postoji deset vrsta pijanstava. A kako to alkohol djeluje ne vas? Vrijeme je da saznate.

Emocionalno pijanstvo

Čim malo više popijete, stavljate srce na dlan, govorite o svojim emocijama, onome što vas tišti i muči, plačete ili se smijete i govorite svima kako ste do ušiju zaljubljeni.

Ljutito pijanstvo

Nekoliko čašica alkohola više i vi ste već u nekoj raspravi, srdite se, ljutite i raspravljate sa poznatim i neznanim ljudima.

Nametljivo pijanstvo

Upadate ljudima u razgovore, sa svima odjednom postajete bliski, ljubite se , grlite se i namećete svugdje i svakom.

Potrošačko pijanstvo

Pijani ste i eto odličnog povoda da sebi izvučete svaku paru iz džepa. Čašćavate sve i svakoga i vrlo brzo ostajete praznog novčanika.

Veselo pijanstvo

Ne prestajete da skačete i da se glupirate jer je svaka moguća pjesma u klubu vaša i svi ljudi oko vas su najbolji na svijetu i sve je super.

Introvertno pijanstvo

Alkohol vas ušuti, zamisli i natjera da gledate u jednu tačku. Sami sa svojim mislima, ne želite nikog u svojoj blizini, osim sebe.

Filozofsko pijanstvo

Podrazumijeva duboku analizu smisla života sa svima koji žele da slušaju. Produhovljenost koju ste naglo stekli s alkoholom morate da podijelite sa nekim pa to radite sa svima u vašoj okolini.

Koketno pijanstvo

Vapite za pažnjom, otvoreni ste za flert i sve i svako dolazi u obzir, dokle god se osjećate seksi.

Neustrašivo pijanstvo

Pijanstvo u vama budi junaka koji je spreman na sve i koji se ne plaši nikog i ničeg. Kao da sutra ne postoji.

Pijanstvo s gubitkom pamćenja

Toliko se uništite da vam alkohol stvara rupe u pamćenju. A onda se sutra sastanete sa društvom i pokušavate da spojite dijelove slagalice koji nedostaju.

Napišite nam u komentaru koji ste vi tip pijanca?! 🙂

Izvor: Telegraf

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE