SAZNAJTE ŠTA JE NAPISALA NA FACEBOOKU: Fatima Ibrišević, majka preminule Belmine koja je ujedinila BiH, očekuje djevojčicu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

88d383266ac92a47993ed05dff791698

Rođenje djevojčice Fatima Ibrišević očekuje na proljeće, u aprilu naredne godine.

Majka Belmine Ibrišević, bebe koja je prije nekoliko mjeseci ujedinila čitavu BiH zbog problema sa dobijanjem matičnog broja, ponovo je trudna. Rođenje djevojčice Fatima Ibrišević očekuje na proljeće, u aprilu naredne godine.

Danas se navršilo tačno dva mjeseca od smrti male Belmine, djevojčice čija je sudbina na noge digla cijelu BiH, odnosno zbog koje su počeli protesti 5. juna u Sarajevu.

Mala Belmina je preminula u bolnici u Njemačkoj gdje je bila na liječenju četiri mjeseca.

Fatima Ibrišević je ovu vijest podijelila na svome Facebook profilu napisavši: “Mnogo mi se toga izdešavalo u ovoj 2013. godini, mislila sam da je Bog zaboravio na mene. Mnogi govore ‘kako je odmah mogla da zanese i drugo dijete’, a niko ne zna da sam već bila u trećem mjesecu trudnoće kada je dragi Allah uzeo moju Belminu u svoje okrilje, ali mi je zauzvrat dao drugu djevojčicu koja svaki dan u meni raste i pomjera se, mnogo je jača i aktivnija nego njena seka kada je bila još uvijek u meni… Nova nada, u meni raste novi zivot….Nadam se da će mi ona priuštiti što njena seka nije stigla, osmijehe i dozive MAMA…”.

depo.ba