Saznala je da je trudna svega 50 minuta prije poroda

Screenshot 2 8

Hannah Violet samohrana je majka jedne djevojčice, ali njezina trudnoća i sami porod nisu izgledali kao kod ostalih trudnica.

Naime, ova 23-godišnjakinja nije ni znala da je trudna. Probudila se jedno jutro s bolovima u trbuhu i leđima, a porodica ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva.

Kada su stigli na hitnu uslijedio je šok – djevojci je puknuo vodenjak! Svega 50 minuta prije poroda Hannah je saznala da je trudna – iako je cijelo vrijeme uzimala kontracepcijske pilule.

“Tata me pronašao ujutro na zahodu dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da nije bilo moguće. Dvije minute kasnije puknuo mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka djevojčice koja sada ima tri godine”, priča Hannah u objavi na TikToku.

U komentare ispod videa javljale su se žene s istim iskustvom. Iako su bile na piluli, ostale su trudne i saznale to tek nakon nekoliko sedmica, prenosi The Sun.

“Ja sam saznala u 27. sedmici trudnoće”, napisala je jedna, a druga se nadovezala: “Uprkos piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. sedmici!”.

@h.anviolet

That’s one way to get yourself banned from microgynon #ididntknowiwaspregnant #crypticpregnancy #crypticpregnancyawareness #pillbaby

♬ DONT USE NOT TV – eversincecorneliastreet
Prethodni članakOve čizme od 1.200 KM hit su sezone, biste li ih nosili?
Sljedeći članakŽena iz BiH vozila automobil sa skoro četiri promila alkohola u krvi