Portal 072info

SBB BiH Zenica: Održan skup u Klopču

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić Zenica održao je predizborni skup i predstavljanje kandidata u mjesnoj zajednici Klopče. Prisutnim građanima obratili  kandidati  Amela Granić i Aida Jahić, te u ime mjesnog odbora i kandidat iz Klopča Adnan Bureković, diplomirani ekonomista:

  • Građani Zenice uglavnom žive lošim socijalno-ekonomskim uslovima, često su poniženi i bez nade u bolje sutra. Mi to želimo promjeniti i zato sma kao mlad čovjek odlučio da se kandidujem i dam svoj doprinos za bolje sutra svih-kazao je Bureković, pozivajući građane da izađu na izbore.

U ime liste kandidata SBB obratio se Ekrem Tuka nosilac liste naglašavajući da SBB ima konkretne prijedloge za poboljšanje života svih građana u Zenici.

Svjesni smo svih nedostataka u gradu Zenica i svaki naš budući vijećnik će dati svoj maksimalan doprinos da nam svima bude bolje. Na našoj listi su kvalitetni kandidati koji to mogu- kazao je Tuka.

Podršku kandidatima dao je i predsjednik Kantonalnog odbora SBB ZDK i zastupnik u Parlamentu FBIH Nasir Beganović:

-Koalicijom s SDA tvrdim da imamo najbolja rješenja za  BiH, ali i grad Zenicu. Vjerujem da će to birači prepoznati, te da ćemo jedinstveni povesti ovaj narod u bolju budućnost- kazao je Beganović.

SBB kampanju nastavlja večeras u mjesnoj zajednici Starina.  

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box