Portal 072info

SBB Odličan skup u Arnautima!

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je predizborni skup u mjesnoj zajednici Arnauti kod Zenice, predstavljajući  listu od 35  kandidata SBB za Gradsko vijeće Zenica. ti, a neki Predstavljeni su svi kandidati, a obratili su se Semin Salčinović, Hanumica Imamović, Amela Granić, Džemal Rošić, Sumedin Arnaut, i Ekrem Tuka:

– Mještani Arnauta su u svim važnijim historijskim momentima uvijek znali donijeti pravu odluku,  a to je odbrana Bosne i Herecegovin sa prvim, ali još 23 šehida. Nadam se da ćete i se sada donijeti pravu odluku , jer vrijeme je da se krene u bolju budućnost sa kandidatima SBB-a. Vrijeme je  se konačno uradi kvalitetan put, da se zapošljavaju mladi ljudi, riješe pitanja demobilisanih boraca, RVI, da se omogući kvalitenije školovanje talentiranih učenika. Ova pitanja nikad nisu adekvatno riješena- kazao je između ostalog Sumedin Arnaut, kandidat s ovog područja.

U ime svih kandidata programske ciljeve predstavio je nosila liste Ekrem Tuka, naglašavajućida že SBB svojom politikom prvenstveno preferirati ekonomki razvoj, zapošljavanje mladih, poštenih i nekorumpiranih osoba.

Svoju podršku skupu dali su i  predsjednik Kantonalnog odbora SBB ZDK i zastupnik u Parlamentu FBIH  Nasir Beganović, te predsjednik odbora SBB Zenica Ismet Sarajlić ujedno i zastupnik u Skupštini sa kolegamaAdemom Sinanovićem i Edhemom Fejzićem.

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box