Portal 072info

SBB održao skupove u Gornjoj i Donjoj Gračanici

PROMO – IZBORI 2016 – Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je jučer skupove u MZ Gornja i Donja Gračanica, predstavljajući listu kandidata i program rada za Vijeće Grada Zenice. Mještanima Gornje Gračanice u ime svih kandidata obratio se nosilac liste Ekrem Tuka.

Pred velikim brojem posjetitelja u Donjoj Gračanici obratilo se nekoliko kandidata. Semin Salčinović istakao je da je Zenica univerzitetski i radnički grad i da je vrijeme da se za bolju budučnost borimo znanjem i radom.  Aida Jahić aktuelna viječnica podsjetila je na značaj jačanja poljoprivrede i plasmana domaćih proizvoda. Nasira Šarić, Nermina Kulenović i Hanumica Imamović  govorile su o značaju žena u politici i pozvale su da se podrže žene s liste SBB-a.

Veliku podršku za svoje obračanje dobio je Omer Pojskić kandidat SBB-a iz Donje Gračanice koji je istakao da je i kao predsjednik MZ imao podršku sugrađana te da se ovih dana očekuje i puštanje ulične rasvjete u Donjoj Gračanici.

  • U svoje ime i u ime mojih 35 kolega sa liste molim Vas da 2.oktobra u što večem broju izađete na izbore i svojim glasom podržite listu SBB-a za gradsko vijeće. Svaki glas je dragocjen jer čemo se sigurno boriti za zajedničke interese svih građana – poručio je Pojskić.

Skup su podržali  predstavnici i zastupnici Parlamenta Federacije  BiH i Skupštine ZDK.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box