Portal 072info

SBB u Brizniku (FOTO)

Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je predizborni skup u mjesnoj zajednici Briznik kod Zenice. Predstavljem svih 35  kandidata SBB za Gradsko vijeće Zenica te programskim ciljevima i prioritetima mještani Briznika imali su priliku uvjeriti se u kvalitet liste.  Na skupu obratili su se neki od kandidata, riječi dobrodošlice uputio Sabit Muslić, predsjednik Mjesnog odbora SBB Briznik.

Amela Granić podsjetila je na jako loše stanje u oblasti zdravstva, te kazala da se promjenama u načinu rada ista može značajno poboljšati. Na skupu obratili su se neki od kandidata.

Diana Bešić govorila je o značaju obrazovanja, te obezbjeđivanju radnih mjesta za mlade i obrazovane osobe.

-Naša lista kandidata vjerodostojno predstavlja realnu sliku društva u našem gradu gdje su prvenstveno zastupljene žene, mladi ljudi, demobilisani borci, penzioneri sportisti i stručnjaci iz raznih oblasti, doktori, ekonomisti, inžinjeri, pravnici, poljoprivrednici, profesori itd-kazao je nosilac liste Ekrem Tuka.

briznik5

Skup u Brizniku, osim kandidata, simpatizera i članova podržao je predsjednik Kantonalnog odbora SBB ZDK Nasir Beganović naglašavajući značaj koalicije SBB-SDA, kojom je  je pitanje bošnjačkog jedinstva neupitno.

velikiizbori

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box