Portal 072info

SBB ulazi u vlast sa SDA na državnom i federalnom nivou

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sjednica Predsjedništva Saveza za bolju budućnost održana je danas u Sarajevu. Kao što je bilo i očekivano, razgovarali su o ponudi Stranke demokratske akcije da uđu u vlast zajedno sa Demokratskom frontom.

“Ovaj trenutak zahtjeva da stavimo interese države i naroda ispred sebičnih i ličnih animoziteta. Sloga i partnerstvo je ono što biramo za ovaj trenutak”, kazala je potpredsjednica SBB-a Adisa Omerbegović-Arapović.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako je saopćeno nakon prošlosedmične sjednice Predsjedništva SDA, imajući u vidu zabrinjavajući razvoj političkih i sigurnosnih prilika u BiH i regionu i historijski značaj adekvatnog odgovora na te izazove, pozvali su na formiranje snažnog patriotskog političkog saveza u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti na državnom nivou i u F BiH.

“Pred rastućim prijetnjama neophodno je sva politička rivalstva staviti u stranu i zajednički se boriti za odbranu suvereniteta i teritorijalnog integriteta BiH i za očuvanje mira, stabilnosti i sigurnosti u zemlji. Okosnicu ovog političkog saveza vidimo u saradnji SDA, DF i SBB”, saopćeno je iz SDA ranije.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 20
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

SBB BiH predao kandidacijske liste, na lokalne izbore izlazi sa 1.236 kandidata

072info.com

Fahrudin Radončić: Mene je Bog poslao

072info.com

Uskoro povećanje penzija u BiH?

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6