Portal 072info

SBB ZDK o hapšenju Radončića

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kantonalni odbor SBB BiH Zeničko-dobojskog kantona,  najoštrije osuđuje besprizornu zloupotrebu pravne države od strane pojedinaca iz pravosudne mafije.

Privođenje predsjednika SBB-a Fahrudina Radončića je krajnje neprimjerena demonstracija sile i dosad nezabilježenog načina pokušaja eliminacije političkih protivnka od strane porodično – kriminalnih klanova i odmetnutih centara moći.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uvjereni smo  da je predsjednik Fahrudin Radončić apsolutno nevin te da je riječ o političkoj montaži i procesu,  s ciljem  destabilizaciju bošnjačkog političkog faktora time i Bosne i Hercegovine.Kantonalni odobr SBB BiH ZDK, smatra da iza svega ovoga stoji politika i da je  privođenje Predsjednika SBB BiH, smišljeno i najavljivano.

SBB ima puno povjerenje u sposobnost pravne države i vjeruje u poštenje i profesionalizam časnih ljudi u Tužilaštvu i pravosuđu BiH.Sigurni smo da će ovaj sramni čin pravosudnih institucija BiH u konačnici dovesti do razobličavanja i demontaže kriminalnog miljea oličenog u vezama teško presuđenih kriminalaca i odmetnutih struktura u Sudu  i Tužilaštvu BiH.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Obzirom da su ovim događajima izazane  ogromne tenzije i nezadovoljstvo članstva SBB-a, simpatizera i građana širom Bosne i Hercegovine, apeliramo na članstvo da ne poduzimaju nikakve ishitrene i pojedinačne aktivnosti, te da prate saopćenja i uputstva rukovodstva stranke u narednom periodu.  

(KO SBB ZDK)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME