Portal 072info

Schumacher u tajnosti napušta bolnicu, evo što je razlog!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1, Michael Schumacher, promijenio je odjel unutar bolnice u Grenobleu gdje se i dalje nalazi u stanju umjetno inducirane kome.

Njemački sedmični magazin Bunte tvrdi da će liječnici uskoro započeti s novim postupcima u buđenju 45-godišnjeg Nijemca, no i da su šanse za potpuni povratak u život iznimno male. Schumacher je napustio odjel za neurološku njegu, te se sada nalazi na specijaliziranom odjelu za rehabilitacijski program, piše Tportal.hr.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uskoro bi, tvrdi navedeni izvor, Schumacher mogao biti prebačen i u njemačku kliniku u Allensbachu, koja bi trebala nastaviti najvažniju Schumacherovu i utrku njegove porodice.

Podsjetimo, Schumacher se nalazi u komi od 29. decembra prošle godine kada je doživio nesreću na skijanju u Meribelu. Od tog je kobnog dana prošlo više od šest mjeseci što znači, po mišljenju mnogih stručnjaka, kako su šanse Schumachera svakoga dana sve manje. Znači li eventualno seljenje u kliniku koja se nalazi u Allensbachu zadnji pokušaj buđenja neponovljivog šampiona?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Depo.ba

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)