Portal 072info

SDA otvorila kampanju s učenjem dove za ozdravljenje Bakira Izetbegovića

BC8021F1 22E8 4BC7 BA37 5580D2AFC14A
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Stranka demokratske akcije danas je u Sarajevu ozvaničila početak kampanje za lokalne izbore, u koje ulazi sa sloganom “Snažna SDA, sigurna BiH”.

Međutim, svjesni da ova stranka i nije tako jaka bez njenog predsjednika Bakira Izetbegovića, mnogi su se zapitali zašto ga nema na Žutoj tabiji, gdje je i održan prvi predizborni skup. Kada su neposredno pred održavanje skupa saznali da je Izetbegović pozitivan na korona virus, prisutni članovi stranke, načelnici i gradonačelnici su malo morali promijeniti protokol.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

“Obavještavamo javnost da će čelnici Stranke demokratske akcije krenuti s malo neuobičajenom izbornom kampanjom, jer je ipak zdravlje našeg predsjednika u pitanju. Nakon zvaničnog otvaranja kampanje, odlučili smo proučiti dovu za ozdravljenje predsjednika Bakira Izetbegovića, u vjeri da će mu Allah dati dobro zdravlje i snagu da održi snažnu SDA i sigurnu BiH, kako je to i do sada činio. Mi mu stojimo na raspolaganju, ako treba krv, znoj i antitijela“, navodi se u saopštenju iz Centrale SDA.

Kandidati ove stranke na lokalnim izborima rekli su da će u znak podrške predsjedniku već danas razmotriti mogućnost da na plakatima i bilbordima ne budu njihova lica, već isključivo Bakir Izetbegović.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Prilikom skupa poslana je i poruka podrške doktorici Sebiji Izetbegović, direktorici Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, koja je osim na prvoj liniji fronta u najvećoj zdravstvenoj ustanovi u državi, sada primorana da se s posljedicama korona virusa bori i kod kuće.

Satro.info

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 2.4K
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Čudan nesrazmjer: Na popisu stanovništva 3,5 miliona ljudi, na izborima 3,2 miliona birača

072info.com

Ogromna podrška mještana Arnelu Isaku u Jagodićima, Stranjanima i Banlozima

072info.com

Predizborna kampanja u vrijeme pandemije koronavirusa: Kome je glas važniji od života!?

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6