SDP ZDK: SDA nastavlja sa rasprodajom države samo da bi bili na vlasti i da drugarica Seka bude zadovoljna

SDA nastavlja sa rasprodajom države BiH samo da bi bili na vlasti i da drugarica Seka bude zadovoljna. Nakon što je svaki normalan, slobodno misleći čovjek, čovjek od karaktera i ponosa, digao svoj glas protiv raspodjele novca kantonima i gradovima/općinama u FBiH, nezapamćenog profitersko mafijaškog načina zloupotrebe političke moći na koji se odvažiše prvaci SDA, a kasnije se javno suprostavljaju sami sebi i svom kriminalu, što je vrhunac licemjerja.

Vjerujući da su aneksijom skoro svih partija na federalnom nivou završili sav politički život, da i dalje mogu izigravati kabadahije, uostalom kako su i navikli, upletoše se se sami u svoju kriminalnu mrežu. Tako  prekjučerašnju sramnu odluku,   jučer poništiše i donesoše još goru i kriminalniju.

Pozivamo sve razumne i državotvorne ljude u BiH da dignu svoj glas protiv SDA kriminala, gdje su nam pokazali da životi i zdravlje građana nisu bitni, bitna je samo njihova vlast i novac.

Pozivamo skrivenog skijaša, premijera i njegovu Vladu ZDK, Skupštinu ZDK da se jave iz mišjih rupa. Biti član Vlade nije životno dostignuće koje zbog ličnog interesa može koštati zdravlja i života naših građana. Većina gradova i općina u ZDK su poniženi i osramoćeni. Pitamo javno MiralemaGalijaševića da li ga je imalo sramota i da li će izaći ne zeničke ulice? Ako izađe, to je samo dodatni pokazatelj da bratija misli samo na sebe i svoj džep a da su građani za njih samo glasačke ovce.

Poštovane građanke i građani, dignite glas protiv SDA kriminala i propalog premijera Novalića. Članovi minderaši riješite se skuta Seke i Bakira u korist života i zdravlja građana ZDK. NE DOZVOLITE da Corona virus spram vas bude obična nahlada!