Portal 072info

Sebija Izetbegović o borbi s koronom: Bili smo izvrsni, bolji od bogatijih zemalja

sebija 1
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebija Izetbegović uputila je novogodišnju poruku građanima i zahvalila se uposlenicima KCUS-a na svemu što su učinili u ovoj izazovnoj i teškoj godini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

“Bili smo izvrsni u nimalo laganim okolnostima. Infektologija, anestezija i reanimatologija, dijagnostika – vi ste bili kruna našega rada u pandemiji. Sve ostale klinike i službe, svi uposlenici koji su pomagali bili su dio ukrasa te krune. Naši mladi specijalizanti, hrabri i predani u trijažnim šatorima skupa s medicinskim sestrama i tehničarima na prvoj liniji. Divni, stručni, predani i hrabri – hvala vam. Čast mi je predvoditi vas”, poručila je Izetbegović.

Svima koji su bolesni poželjela je brzo ozdravljenje i oporavak, a građanima se zahvalila na strpljenju i prilično disciplinovanom ponašanju u teškim okolnostima pandemije.

“Zajednički smo se nosili s ovom opasnom pandemijom bolje od mnogih bogatijih zemalja. Molim vas da nastavimo tako, možda i malo bolje, do skorog dolaska vakcine”, kazala je.

Svima u zemljotresom pogođenim dijelovima Hrvatske poželjela je da što prije nađu svoj mir i obnove svoje domove, a migrantima da stignu u zemlje EU. kamo su i naumili, sa što manje patnje i boli.

“Medijima se zahvaljujem na korektnom i nepristrasnom izvještavanju. Hvala što mi pomažete da budem jaka i istrajna u borbi za bolji zdravstveni sistem i da ostvarim ciljeve koje sam zacrtala. Danas, 31.12.2020. godine, u KCUS-u će 267 uposlenika brinuti o bolesnicima. Mi uvijek radimo za dobrobit naših građana.
Svima želim da im 2021. donese zdravlje, sreću i uspjeh”, poručila je direktorica KCUS-a.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Na zadnji dan 2020. godine želim se zahvaliti svim saradnicima u KCUS. Bili smo izvrsni u nimalo laganim okolnostima….

Objavljuje Sebija IzetbegovicČetvrtak, 31. prosinca 2020.

Klix

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 84
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Izetbegović najavila početak vakcinacije: Sve je spremno, ako treba radit ćemo i 48 sati

Portal 072info

Prof. dr. Sebija Izetbegović: Uskoro stižu vakcine, imamo plan

Portal 072info

Prof. dr. Sebija Izetbegović: Dolazak velikog broja građana iz inostranstva nosi opasnost od unošenja novog soja koronavirusa

Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME