Sebiju brani muž: Ona ništa nije uradila da bude uhapšena, tri smo indeksa uspjeli naći

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Borit ćemo se. Kurjak je rekao da moja supruga nikada nije kod njega studirala i da joj nije bio mentor na doktoratu, Onda smo mi našli snimke. Branit ćemo se istinom. Hoćete li vjerovati vlastitim očima i ušima ili onome što Rektorat radi. Medcinski fakultet je najstarija obrazovna institucija u BiH, za bilo kakvo akademsko napredovanje, iza toga stoje sekretarijati, komisije sa uglednim profesorima. Onda se usude takvu stvar dovesti u pitanje. Kako ćemo se braniti? Branit ćemo se istinom. Odgovorili smo u vezi profesorice. 

ČITAJ JOŠ:  “Ja sam Sebiji Izetbegović dao 4.500 KM da preko štele upiše poslijediplomski u Zagrebu”

Na novinarsko pitanje šta ako dođe do hapšenja Sebije Izetbegović, Bakir Izetbegović je odgorio:

“Prije će vas hapsiti nego nju. Ona ne samo da ništa nije uradila u životu da bude uhapšena, ona je uradila da KCUS postane institucija koja se brine o pacijentu, ona bi trebala dobiti neku zahvalnicu za taj posao. Ona je našla 100 miliona duga i pune tunele opreme nabavljene mimo tendera. Za to neko treba da ode u zatvor. Njih je 50 do 100 od 2.700 moralo napustiti KCUS jer nisu mogli raditi šta hoće, da ne rade kad neće da rade, da imaju privatne klinike u koje odu u 12 sati. Šta ste me ono pitali? Ovakva afera mora završiti u sudskim klupama, jašta će nego završiti u sudskim klupama. pa neće ovako blatiti ljude a da ne završe u sudskim klupama. Kako je moguće da se jedna ugledna profesorica, zastupnica uhapsi. Pokazala je sve, nije njeno da dokazuje, to treba pokazati Medicinski fakultet. Sve je demantovano. Tri smo indeksa uspjeli naći, sve je demantovano u javnosti, a sada će biti i na sudu. 

ČITAJ JOŠ:  Izetbegović o Dodiku: Sami ga ne možemo zaustaviti, bojim se da će nas postepeno dovesti do konflikta

Završila se i sa Asimom stvar u sudskim klupama, završit će se i sa Novalićem. Moramo prepoznati bolesti koje pogađaju ovo društvo, gdje se dvojac HDZ i SNSD održava, a pokušava se patriotsko jezgro SDA i DF”, kazao je Izetbegović.

GODISNJICA
MARKETING