Portal 072info

Sedam pitanja koja žene najviše žele čuti od muškaraca

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prije ‘Hoćeš li se udati za mene?’ puno je drugih pitanja koja žene žele čuti od muškaraca s kojima su u vezi, naročito kada je veza tek na početku ili se tek upoznavaju. Izdvojili smo 7 pitanja koje žene najviše žele da im muškarci postave jer im na taj način daju do znanja da im se sviđaju, da žele znati sve o njima i da bi pred njima mogla biti lijepa zajednička budućnost..

Svaka žena voli znati da se muškarac s kojim je u vezi ili bi tek mogla započeti vezu zanima za njen život, da je želi bolje upoznati, a isto tako želi muškarca s kojim može razgovarati o svim temama. Žene su izdvojile sedam pitanja koje najviše žele čuti od muškarca. To su potpuno jednostavna pitanja, ali za vezu mogu značiti i puno više nego što mislimo, piše Zadovoljna.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“S pitanjem ‘Gdje bi voljela otputovati?’ muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mjesto”

1. ‘Kada bi mogla birati da živiš bilo gdje na svijetu, gdje bi to bilo?’
Ovim pitanjem može započeti vrlo zanimljiv razgovor. Pustiti maštu na volju i putovati svijetom u mislima… Uzbudljivo, a i romantično.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

2. ‘Čime se baviš u životu?’
Žena voli znati da muškarac ozbiljno shvaća njen posao i ambicije. Osim toga ovo pitanje može otvoriti mnoge druge teme i završiti na razgovoru o tome što oboje žele u životu ne samo kad je riječ o poslu.

3.’Kakva si bila kao djevojčica?’
Ovo pitanje mnogim ženama izmami osmijeh te ih vraća u bezbrižne dane djetinjstva. A i tako je slatko kad se muškarac zanima za to kakva je žena koju želi šarmirati bila kao mala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

4.’Mogu li ti pomoći?’
Jedina bolja stvar od toga da muškarac pita ženu treba li joj ponijeti vrećice iz trgovine jest da joj nježno uzme vrećice iz ruku bez i da pita za dopuštenje.

5.’Gdje bi voljela otputovati?’
S ovim pitanjem muškarac pokazuje da ima široke vidike, a možda dovede i do zaključka da oboje želite otputovati na isto mjesto pa zašto onda ne biste ondje otišli skupa?

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

6.’Na kojem si posljednjem koncertu bila?’
Žene se slažu da ovo pitanje žele čuti radije nego standardno pitanje kakvu glazbu slušaju. Pitanje o koncertu je specifičnije i pri tome možete s muškarcem koji vam se sviđa podijeliti kako ste se super proveli na koncertu.

7. ‘Kako si?’
Tako jednostavno, a često toliko zanemareno pitanje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME